Teraz jest wtorek, 16 lipca 2019, 10:53




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 utrata dżwięku w trakcie odtwarzania w podglądzie i w pliku 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 27 września 2012, 17:06
Posty: 1
Post utrata dżwięku w trakcie odtwarzania w podglądzie i w pliku
Witam! Pinnacle studio ultimate hd 14
Mój problem dotyczy tylko plików zapisanych w wmv. Po dodaniu na ścieżce pojawia się tylko część ścieżki dźwiękowej i tylko do tego miejsca w utworzonym filmie dźwięk istnieje, potem go brak. Te same pliki wmv odtwarzane np w MPC HC czy w innych programach mają całość dźwięku. Czy to jakieś czary :?:
Proszę o pomoc!


czwartek, 27 września 2012, 17:29
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 15 kwietnia 2011, 20:53
Posty: 16
Post Re: utrata dżwięku w trakcie odtwarzania w podglądzie i w pliku
Prawdopodobnie inna tonacja dźwięku (częstotliwość) którą nie otwiera Pinnacle. Miałem tak próbując dodać nie które ścieżki audio do projektu po prostu się nie dodają a jak się już dodają to dźwięk to same piski i trzaski ;/


wtorek, 27 sierpnia 2013, 11:48
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL