Teraz jest piątek, 18 października 2019, 20:47




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Renderowanie w tle Pinnacle 16 można wyłączyć? 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 6 marca 2011, 14:50
Posty: 98
Post Renderowanie w tle Pinnacle 16 można wyłączyć?
Witam!
Czy można wyłączyć renderowanie w tle, tak jak w wersji np. 15, czy tylko można wyłączyć renderowanie podczas odtwarzania. Przyznam szczerze, że mnie to denerwuje, zawsze miałem wyłączone a ściągnąłem wersję 16 trial i procek cały czas pracuje, wentylator szumi no i po co mi to.
Pozdrawiam
Arkus


poniedziałek, 3 czerwca 2013, 09:03
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1471
Post Re: Renderowanie w tle Pinnacle 16 można wyłączyć?
Jesteś blisko aby to wyłączyć lub ustawić do swoich potrzeb
Linijka wyżej : Próg optymalizacji między Wył. a Agresywne ustaw powiedzmy na 65% ( aby efekty HFX , RTFx i Tytuły się renderowały ) .
Pisząc krótko wyłączenie teraz to suwak % i podjęcie przez nas decyzji ile chcemy wyłączyć .

_________________
Obrazek


poniedziałek, 3 czerwca 2013, 10:39
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 6 marca 2011, 14:50
Posty: 98
Post Re: Renderowanie w tle Pinnacle 16 można wyłączyć?
ok, dzięki pomogło


poniedziałek, 3 czerwca 2013, 23:21
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL