Teraz jest sobota, 19 października 2019, 22:51




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Zagraniczna czcionka w Pinnacle Studio 12 PL 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 2 listopada 2013, 20:47
Posty: 10
Post Zagraniczna czcionka w Pinnacle Studio 12 PL
Na początek to serdecznie witam forumowiczów, bo jestem po raz pierwszy. Mam nadzieję,że uzyskam pomoc w opanowaniu Pinnacle Studio 12, bo taki program staram się opanować. Już przechodzę do konkretów jak w temacie. Czy jest możliwe w w/w programie użycie czcionki zagranicznej, a konkretnie czeskiej. Chodzi mi głównie o użycie znaków diakrytycznych. Czy jest możliwe ich "wywołanie " za pomocą kombinacji klawiszy z klawiatury, czy trzeba zainstalować czeskie czcionki. Niezależnie jaka opcja jest możliwa to prosiłbym o podpowiedź (tak krok po kroku przy ewentualnej instalacji czcionek i skąd je ściągnąć), lub kombinację klawiszy. Za pomoc wielkie dzięki i z pewnością jeszcze nie raz będę prosił o pomoc i poradę. Pozdrawiam.


sobota, 2 listopada 2013, 21:14
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1471
Post Re: Zagraniczna czcionka w Pinnacle Studio 12 PL
nie do końca w temacie ,ale zawsze możesz wkleić tekst .


Załączniki:
Bez tytułu.jpg
Bez tytułu.jpg [ 173.27 | Przeglądane 248 razy ]

_________________
Obrazek
sobota, 2 listopada 2013, 21:57
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 2 listopada 2013, 20:47
Posty: 10
Post Re: Zagraniczna czcionka w Pinnacle Studio 12 PL
Witam ponownie. Rozumiem, że tekst mogę skopiować z tłumacza z Google. Tylko jak dalej. Jest w Pinnacle taka opcja kopiuj-wklej jak przykładowo w Wordzie czy innym edytorze tekstu ? Przyznam się, ze nie próbowałem tej opcji. Przypominam ze jestem początkujący. Może troszkę przystępniej proszę.


sobota, 2 listopada 2013, 22:18
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: piątek, 20 stycznia 2012, 13:11
Posty: 97
Post Re: Zagraniczna czcionka w Pinnacle Studio 12 PL
videofoto napisał(a):
Witam ponownie. Rozumiem, że tekst mogę skopiować z tłumacza z Google. Tylko jak dalej. Jest w Pinnacle taka opcja kopiuj-wklej jak przykładowo w Wordzie czy innym edytorze tekstu ? Przyznam się, ze nie próbowałem tej opcji. Przypominam ze jestem początkujący. Może troszkę przystępniej proszę.


może warto trochę ruszyć głową i spróbować samemu trochę pokombinować!!!


sobota, 2 listopada 2013, 23:13
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 2 listopada 2013, 20:47
Posty: 10
Post Re: Zagraniczna czcionka w Pinnacle Studio 12 PL
jurekwejh...dzięki za poradę, opcja kopiuj-wklej działa. Temat ten uważam za zamknięty. Chyba, że ktoś doda coś na temat instalacji czcionek w Pinnacle.


poniedziałek, 4 listopada 2013, 22:17
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL