Teraz jest czwartek, 18 lipca 2019, 02:49




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 PINACLE 15 PROBLEM Z AUDIO 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 28 grudnia 2013, 00:53
Posty: 3
Post PINACLE 15 PROBLEM Z AUDIO
witam wszystkich. robię amatorskie filmy z wakacji, imprez dla siebie. mam problem. Mianowicie zacina mi się dźwięk już po zgraniu filmu, zdarza się to tez w trakcie projektowania, ale tu cofne i działa. Po nagraniu filmu jest problem. nie wiem jak to można wyeliminować. może ktoś z Was pomoże.

Pozdrawiam Krzysztof


sobota, 28 grudnia 2013, 01:11
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 28 grudnia 2013, 00:53
Posty: 3
Post Re: PINACLE 15 PROBLEM Z AUDIO
witam ponownie. czy naprawdę nie ma nikogo kto mógłby mi pomóc w sprawie.
Czy to wina komputera, czy wersji pinnacla, czy może mój błąd podczas montowania filmu. .

proszę o pomoc.
może być na priva k.janowski(małpa)op.pl

Pozdrawiam


czwartek, 9 stycznia 2014, 23:42
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 4749
Lokalizacja: Tczew
Post Re: PINACLE 15 PROBLEM Z AUDIO
Zmieniłem Ci pisownię maila, bo automaty skanujące dla roznosicieli spamu, działają 24/24. :wink:
Co do pytania, to mamy za mało danych. Jeżeli tak jest w komputerze, ale z płytki DVD jest OK, to słaby komputer. Jeżeli z płytki, to może przekraczasz dozwolone bitrate odtwarzacza.
Napisz coś o komputerze i z jakimi parametrami kodujesz dźwięk.

_________________
最诚挚的问候


czwartek, 9 stycznia 2014, 23:52
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 28 grudnia 2013, 00:53
Posty: 3
Post Re: PINACLE 15 PROBLEM Z AUDIO
Dzięki że ktos się odezwał.
Komp to laptop LENOVO intel core i5-2410M CPU 2,3Ghz
pamięc 4,00 GB, 64-bit

co do kodowania dźwięku to nie mam pojęcia o czym mówisz. :mrgreen: nie znam się na tym. Napisz gdzie tego szukać to znajdę. i napisze

Jeśli chodzi o pinnacla wygląda to tak:
w czasie projektu zacina się też dźwięk, ale po cofnięciu działa, ale w miarę często się zdarza zacinanie.
Co do płytek to niestety po nagraniu to samo, zacina się dźwiek, obraz jest ok. raz "titanie" trwa kilka sekund, innym razem kilkanaście i to w wielu miejscach.
Idzie dobrze nagle "tititititititititi". Ostatnio nagrałem na plik w kompie i podobnie, a wręcz coraz gorzej z tym jest.

to by było na tyle. nie wiem czy jeszcze coś będdzie potrzeba do zdiagnozowania problemu.
Aha. Pinacla tez już przeinstalowałem i to samo

Pozdrawiam Krzysztof


wtorek, 14 stycznia 2014, 16:59
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 4749
Lokalizacja: Tczew
Post Re: PINACLE 15 PROBLEM Z AUDIO
kajotjot napisał(a):
Dzięki że ktos się odezwał.
Komp to laptop LENOVO intel core i5-2410M CPU 2,3Ghz
pamięc 4,00 GB, 64-bit

co do kodowania dźwięku to nie mam pojęcia o czym mówisz. :mrgreen: nie znam się na tym. Napisz gdzie tego szukać to znajdę. i napisze...

Model tego Lenovo?

Nie - to Ty mi napiszesz gdzie znalazłeś właściwości pliku W Pinnacle, mi sie nie chce instalować triala i szukać. :mrgreen:
Przy okazji jak poznasz program, to tym lepiej. :)

_________________
最诚挚的问候


sobota, 18 stycznia 2014, 21:49
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL