Teraz jest piątek, 19 lipca 2019, 11:40




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Problem z Pinnacle Studio 17 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 10 maja 2014, 09:56
Posty: 1
Post Problem z Pinnacle Studio 17
Witam ,

Mam problem z pinnacle studio 17 , otóż jak się program już uruchomii , wyskakuje błąd i nie wiem co dalej robić .


Załączniki:
problem.jpg
problem.jpg [ 410.15 | Przeglądane 225 razy ]
sobota, 10 maja 2014, 10:02
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 13 sierpnia 2010, 22:19
Posty: 456
Lokalizacja: Dolny Śląsk
Post Re: Problem z Pinnacle Studio 17
A to nie jest przypadkiem jakiś crack? :D

_________________
Życie to nie wytwór Mircosoftu tu Ctrl+Z nie zadziała!


niedziela, 11 maja 2014, 13:22
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL