Teraz jest sobota, 19 października 2019, 19:43




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Nie działające przejścia 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 1 marca 2009, 17:08
Posty: 93
Post Nie działające przejścia
Witam,

jestem amatorem i ,,montażem" zajmuję się tylko dla siebie lub rodziny.

Głównie to tylko zdjęcia z podkładem, menu, jakieś te filtry dodatkowe itp.

Mam problem z przejściami między klipami, nie działają mi te podstawowe, gdy dołączę jakieś przejście do filmu na podglądzie wygląda to tak jakbym nie dał żadnego , zdjęcie jedno przeskakuje w drugie bez przejścia.

Te wszystkie inne pozostałe, np: zabawa rodzinna, kolorowe ramki itp działają, chodzi mi o te czarne białe podstawowe.

Robiłem kilka filmików i zawsze wszystko było ok. Teraz zainstalowałem na nowo Pinnalce 12 Ultimate na windows 7 (wcześniej miałem xp) i taki problem.

Pinnalce jest oryginalny.


wtorek, 21 października 2014, 11:53
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 4863
Lokalizacja: Tczew
Post Re: Nie działające przejścia
Napisz na PW do kolegi jurekwejh. Na moje oko Pinnacle zaprotestował właśnie przeciwko zainstalowaniu go w siódemce:)
Spróbuj prawoklik myszą na skrócie do programu / rozwiąż problemy ze zgodnością, przy czym nie musi to być zgodność z XP, a może to w ogóle co innego...

_________________
最诚挚的问候


środa, 22 października 2014, 19:29
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL