Teraz jest poniedziałek, 14 października 2019, 05:28




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Aktywacja oprogramowania Pinnacle - krok po kroku 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: sobota, 17 marca 2007, 02:03
Posty: 309
Post Aktywacja oprogramowania Pinnacle - krok po kroku
jeśli po instalacji oprogramowania Pinnacle nie da się go aktywować to należy wejść na stronę http://www.pinnaclesys.com, zarejestrować się, następnie zarejestrować posiadane oprogramowanie
http://www.pinnaclesys.com/publicsite/u ... eProducts/

następnie podać należy paszport posiadanego oprogramowania wpisując go tu
http://unlock.pinnaclesys.com/premiumco ... _keys.aspx

po tym na podany email pinnacle przyśle klucze aktywacyjne do posiadanego oprogramowania, które należy ręcznie wpisać, lub poprzez metodę kopiuj wklej

_________________
Sony PXW-1XX, SONY FX1000, Libec ALLEX, Benro KH-25, BOYA BY-WM6, Avid Liquid 7.2, Pinnacle Studio 19, Edius 7.53


sobota, 13 grudnia 2014, 14:37
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 10 stycznia 2015, 20:22
Posty: 3
Post Re: Aktywacja oprogramowania Pinnacle - krok po kroku
witam,

znalazłem Twój post, bo po edycji pierwszego filmu nie mogę go utworzyć w formacie DivX. Program domaga się zainstalowania nowych składników, ale mam problem z dotarciem na strony producenta. Te linki:

http://www.pinnaclesys.com/publicsite/u ... eProducts/
http://unlock.pinnaclesys.com/premiumco ... _keys.aspx

Które podałeś też nie działają
czy jest jakaś inna metoda dodania do programu składników, których się domaga??

Dzięki za pomoc
P.S. Poniżej dodaję tekst mojego postu, w którym opisałem mój problem

BARDZO PROSZĘ O POMOC!!!!

mam oryginalny program j.w. zainstalowany jakiś czas temu na swoim kompie (jak go kupowałem to była to nowość i wtedy też instalowałem). Ostatnio skończyłem edytować swój pierwszy film (trwało to z rok czasu bo nie mogę zbyt dużo czasu poświęcać na tą zabawę) i przeszedłem do zakładki tworzenie filmu.
po wybraniu formatu pliku i naciśnięciu przycisku "utwórz plik..." pojawił się komunikat:
"Aby w programie Studio 15 były dostępne najnowsze składniki, musisz teraz uaktywnić funkcję MP3 Encoding/Decoding. Aktywacja jest bezpłatna, szybka i prosta"
oraz dwa przyciski - "uaktywnij teraz" i "nie chcę teraz uaktywniać tej funkcji"
Po naciśnięciu tego drugiego nic się nie dzieje, natomiast po naciśnięciu pierwszego otwiera się okno z informacją, że nie można połączyć się z internetem (mimo, że ten działa bez zarzutu) i podaje alternatywną instrukcję co zrobić ale to też nie działa. Może Ktoś z Was bardziej zaawansowanych użytkowników wie co mam robić

POMOCY!!!!
Z góry dziękuję za odpowiedzi, które mnie nakierują na właściwą drogę.

Pozdrawiam


niedziela, 11 stycznia 2015, 00:29
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 4857
Lokalizacja: Tczew
Post Re: Aktywacja oprogramowania Pinnacle - krok po kroku
Działają:
http://www.pinnaclesys.com/publicsite/us/Register/PinnacleProducts/
http://unlock.pinnaclesys.com/premiumcontent/regenerate_keys.aspx

_________________
最诚挚的问候


niedziela, 11 stycznia 2015, 01:17
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 10 stycznia 2015, 20:22
Posty: 3
Post Re: Aktywacja oprogramowania Pinnacle - krok po kroku
Dzięki za pomoc.

Niestety nic nie da się zrobić bo po wprowadzeniu kodu paszportu wyświetla się napis że nie mam zakupionych żadnych kluczy i żebym spróbował jutro (już próbowałem i znowu to samo).

Już zarejestrowałem się ponownie i też nic (swoją drogą mój adres e-mail z pierwszej rejestracji jest dawno nieaktywny).

Z tego co sprawdziłem to obecnie mam aktywny klucz tylko do MPEG-4.

Czy ponowna instalacja pinnacle coś pomoże czy tylko bardziej sobie skomplikuję sprawę??

Czy jest jakaś POLSKA pomoc techniczna z którą można się skontaktować telefonicznie lub online.

Pozdrawiam
zagubiony :(


niedziela, 11 stycznia 2015, 14:51
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 4857
Lokalizacja: Tczew
Post Re: Aktywacja oprogramowania Pinnacle - krok po kroku
Kłopoty z kluczami w Pinnacle powtarzają się.
http://www.swiatobrazu.pl/forumwideo/viewtopic.php?f=36&t=34321
tomaszb52 napisał(a):
...
Już zarejestrowałem się ponownie i też nic (swoją drogą mój adres e-mail z pierwszej rejestracji jest dawno nieaktywny).

Z tego co sprawdziłem to obecnie mam aktywny klucz tylko do MPEG-4.

Czy ponowna instalacja pinnacle coś pomoże czy tylko bardziej sobie skomplikuję sprawę??

Czy jest jakaś POLSKA pomoc techniczna z którą można się skontaktować telefonicznie lub online.

Pozdrawiam
zagubiony :(

- może kody miałeś przesłane na ten pierwszy adres mail?
- mało
- nic nie zmieni pewnie, ale próbuj.
- tam gdzie kupiłeś, lub: http://www.corel.com/pl/support/

PS
http://help.pinnaclesys.com/pinnacle/v20/main/pl/user-guide/pinnaclestudio.pdf

_________________
最诚挚的问候


niedziela, 11 stycznia 2015, 15:25
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 10 stycznia 2015, 20:22
Posty: 3
Post Re: Aktywacja oprogramowania Pinnacle - krok po kroku
Serdeczne dzięki,

Dużo mi pomogłeś. dalej będę męczył się sam. Może dam radę.

Pozdrawiam.


niedziela, 11 stycznia 2015, 19:21
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL