Teraz jest sobota, 19 października 2019, 22:00




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 Pinnacle importuje pierwsze kilka minut filmu 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 3 marca 2015, 18:39
Posty: 2
Post Pinnacle importuje pierwsze kilka minut filmu
Witam, używam P17. Przeciągam do niego 30 minut filmu (robiłem też szybki i zwykły import) po przeciągnięciu miniaturki na timeline, z 30 minut widze tylko pierwsze 6-8 minut. Czego to jest wina ? Będę wdzięczny za pomoc.


wtorek, 3 marca 2015, 18:44
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 4863
Lokalizacja: Tczew
Post Re: Pinnacle importuje pierwsze kilka minut filmu
Zmień skalę, lub przewiń timeline, albo // zrób miejsce na dysku twardym, ewentualnie zmień miejsce importu na drugi dysk.

_________________
最诚挚的问候


wtorek, 3 marca 2015, 20:59
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 3 marca 2015, 18:39
Posty: 2
Post Re: Pinnacle importuje pierwsze kilka minut filmu
kotin napisał(a):
Zmień skalę, lub przewiń timeline, albo // zrób miejsce na dysku twardym, ewentualnie zmień miejsce importu na drugi dysk.


Dzieki za sugestię, ale to wszystko już robiłem. Na time line to nie jest kwestia tego, że ona jest zasłonięta przez monitor, albo że trzeba ręcznie odsłonić ten reprezentowany grqaficznie pas filmu. Miejse jest, mam 500 gb wolnego miejsca... a jak mam rozumieć "zmień miejsce importu na drugi dysk" ?

jakies inne rady ? dodam, że importuje plik typu AVI, nagrany bandicam
http://scr.hu/0r1h/o1uae

mam takie ustawienia, ponieważ inne powodują ze w pinnacle, dźwięk jest spowolniony jakby slowmotion, przy cyzm obraz jest ok.

dziękuje z góry


wtorek, 3 marca 2015, 21:20
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 13 sierpnia 2010, 22:19
Posty: 459
Lokalizacja: Dolny Śląsk
Post Re: Pinnacle importuje pierwsze kilka minut filmu
A importowany plik nie jest przypadkiem uszkodzony? Spróbuj wyedytować go innym programem. Czasem może to zaskutkować jakimś komunikatem który by może wyjaśnił sprawę...

_________________
Życie to nie wytwór Mircosoftu tu Ctrl+Z nie zadziała!


środa, 4 marca 2015, 21:15
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL