Teraz jest sobota, 19 października 2019, 01:43




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
 Pinnacle Studio 20 zmiana jęz. na polski 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 13 kwietnia 2017, 20:04
Posty: 13
Post Pinnacle Studio 20 zmiana jęz. na polski
Cześć jestem tutaj nowy. Zaczynam przygodę z pinnacle studio na własne potrzeby tj. montowanie krótkich filmów związanych z przyroda itd.

Zakupiłem pinnacle studio 20 i pewnie będę sie tutaj częsciej odzywał jeżeli będę potrzebował pomocy. Możecie mi pomóc na początek zmienic język w pinnacle na PL ?? Siędze na tym juz 40 min i postanowiłem sie zarejestrowac tutaj. Pomożecie ???


czwartek, 13 kwietnia 2017, 20:10
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1471
Post Re: Pinnacle Studio 20 potrzebuje pomocy
Jak byś zadał pytanie w dziale Pinnacle Studio to może z nudów czekając na odpowiedź przeczytał byś ten wątek :
viewtopic.php?f=36&t=42420

wkleiłem nawet plik i zdjęcia czym i jak to zrobić

p.s. Instalując Pinnacle dosłownie pierwszym komunikatem jest wybór języka > tak się zastanawiam jak instaluje się program jeśli nawet tego komunikaty nie czytasz tylko klikasz dalej> dalej i dalej .

_________________
Obrazek


czwartek, 13 kwietnia 2017, 20:23
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 13 kwietnia 2017, 20:04
Posty: 13
Post Re: Pinnacle Studio 20 potrzebuje pomocy
Bo miałem jakis problem z autorun i po wpisaniu cd key nie chcial odpalac zdanlnie instalatora dlatego zaczołem kombinowac i moze cos pomyliłem. Spradze ten link ktory mi wyslales i gdybym nie wiedzial to sie odezwe. Dzieki za pomoc


czwartek, 13 kwietnia 2017, 20:33
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 13 kwietnia 2017, 20:04
Posty: 13
Post Re: Pinnacle Studio 20 potrzebuje pomocy
Ten temat widziałem z pinnacle obsluga chcialem pbrac ten programik tools ale znowu jakis problem wyskakuje. Czyli teraz juz nie mozna jezyka zmienic w programie ? Odinstalowac i zainstalowac ponownie ????


czwartek, 13 kwietnia 2017, 20:34
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 13 kwietnia 2017, 20:04
Posty: 13
Post Re: Pinnacle Studio 20 potrzebuje pomocy
Jurek pomożesz ?


czwartek, 13 kwietnia 2017, 20:47
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1471
Post Re: Pinnacle Studio 20 potrzebuje pomocy
dałem dwa pliki 32bit i 64bit
na 99% zainstalowałeś sobie Pinnacle 64bit więc użyj odpowiedni pliku .
co nacisnąć pokazuję na zdjęciu .


Załączniki:
Bez tytułu.jpg
Bez tytułu.jpg [ 72.5 | Przeglądane 1050 razy ]

_________________
Obrazek
czwartek, 13 kwietnia 2017, 20:59
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 13 kwietnia 2017, 20:04
Posty: 13
Post Re: Pinnacle Studio 20 potrzebuje pomocy
Program ktory mi napisałes zebym pobral nie chce sie pobrac pisze ten plik nie jest skojarzony z zadnym programem itd.

Zainstalowałem wersje 32 bt. To co mam odinstalowac i ponownie zainstalowac czy jak ?? Bo juz zgłupiałem


czwartek, 13 kwietnia 2017, 21:06
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1471
Post Re: Pinnacle Studio 20 potrzebuje pomocy
w załączniku jest teraz tylko 1 plik i jest to 32bit .
jak byś przeczytał opis pliku to byś się dopatrzył >
StudioTools-20.1-32bit
Pinnacle na pewno zgłosiło , że należy pobrać i zainstalować poprawkę tylko ty znowu olałeś komunika .

poprawki do pobrania na stronie producenta , oczywiście można też wejść przez zakładkę "Pomoc" w Pinnacle .


Załączniki:
StudioTools-20.1-32bit.rar [907.44 ]
Pobrane 224 razy

_________________
Obrazek
czwartek, 13 kwietnia 2017, 21:16
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 13 kwietnia 2017, 20:04
Posty: 13
Post Re: Pinnacle Studio 20 potrzebuje pomocy
kiedy chce pobrac twoj program wyskakuje mi taki komunikat

z plikiem tym nie jest skojarzony program umozliwiajacy wykonanie tej czynnosci. Zainstaluj taki program lub jesli jest juz zainstalowany utwórz skojarzenie uzywajac apletu panel ster.

???

Pytam ponownie czy nie łatwiej bd usunac i ponownie zainstalowac ?


czwartek, 13 kwietnia 2017, 21:24
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1471
Post Re: Pinnacle Studio 20 potrzebuje pomocy
Tak oczywiście łatwiej .

p.s. ciekawe czy umiesz prawidłowo odinstalować Pinnacle .

_________________
Obrazek


czwartek, 13 kwietnia 2017, 21:30
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 13 kwietnia 2017, 20:04
Posty: 13
Post Re: Pinnacle Studio 20 potrzebuje pomocy
Usunąłem. Przy ponownej instalacji jest wybór jezyka ale gdy wpisuje kod i wciskam enter instalator sie nie uruchamia. Kiedy wlaczam recznie instalacje wersji 32bt to wtedy nie ma wyboru jezyka.

Co to mam w koncu zrobic ?????????????????????????????


czwartek, 13 kwietnia 2017, 22:00
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 13 kwietnia 2017, 20:04
Posty: 13
Post Re: Pinnacle Studio 20 potrzebuje pomocy
CZy w pinnacle jest opcja zmiany jezyka ? Siedze nad tym caly wieczor


czwartek, 13 kwietnia 2017, 22:30
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 13 kwietnia 2017, 20:04
Posty: 13
Post Re: Pinnacle Studio 20 potrzebuje pomocy
Lub jesli nie to co mam pobrac jako aktualizacje ?


czwartek, 13 kwietnia 2017, 22:32
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1471
Post Re: Pinnacle Studio 20 potrzebuje pomocy
kol.jurekp00 dokładnie opisuje jak odinstalować Pinnacle .

Cytuj:
Dostałem maila od Corel o treści.

W takiej sytuacji proszę o wykonanie następującej instrukcji
Proszę wykonać następujące kroki:
1. Odinstalować Studio 20 wraz z wcześniejszymi wersjami oraz całym zainstalowanym kontentem Pinnacle
2. Usunąć foldery Pinnacle i Pinnacle_Studio_20 z lokalizacji podanych poniżej
C:\ProgramData\
C:\Program Files\
C:\Users\<nazwa użytkownika>\AppData\Local\
4. Następnie pobrać i uruchomić oprogramowanie z linku poniżęj:
http://cdn.pinnaclesys.com/Release/RegDelete.exe
5. Wybrać opcję wszystkie programu i nacisnąć przycisk wyczyść
6. Uruchomić ponownie i wybrać User Registration and activation data i ponownie nacisnąć przycisk wyczyść.
7. Teraz proszę pobrać oprogramowanie CCleaner z linku http://www.ccleaner.com/ następnie:
- Uruchom CCleaner wyczyścić wszystkie pliki tymczasowe z systemu.
- Uruchom ponownie wszystkich zapisów Pinnacle i Pixie .
- System Restart i tymczasowo wyłączyć oprogramowanie antywirusowe


W odpowiedzi co do poprawek .

Słowo : Poprawka , Aktualizacja , Pach oznacza to samo .
Jeśli masz oryginalne Pinnacle i zarejestrowane na stronie producenta to Pinnacle samo się zaktualizuje > wyświetli się komunikat o poprawkach i pytanie czy zaktualizować .

jest też druga metoda > pobrać i samemu zainstalować .

Patch Pinnacle Studio 20.1.0
Ta poprawka zawiera ulepszenia stabilności i funkcjonalności nowych funkcji.

Poprawki i ulepszenia:
•Rozwiązano czarny obraz lub migotanie podglądu
•NewBlueFX: usunięte znaki wodne (nie ma konieczności instalacji poprzedniej poprawki NewBlueFX Essential II)
•Rozwiązano komunikaty o błędach wyświetlane podczas edycji tytułów
•Rozwiązanie problemów przy tworzeniu Pokazu slajdów
•Usunięcie przykładowego projektu.
•Nowy! Dodano przenikanie audio
http://pobierz-omegasoft.pl/software/Pi ... 20.1.0.exe

Patch Pinnacle Studio 20.2.0
Łatka zawiera wiele udoskonaleń poprawiających stabilność i funkcjonalność programu:
•Wyeliminowano kilka przyczyn awarii i niestabilności
•Rozwiązano problem znikających przejść w wyeksportowanych płytach
•Ulepszono obsługę plików z niestandardową częstotliwością wyświetlania klatek
•Usunięto problem z działaniem funkcji Śledzenia ruchu w wersji Pinnacle Studio Plus
http://pobierz-omegasoft.pl/software/Pi ... 20.2.0.exe

p.s. Link do pobrania poprawek podałem ze strony sklepu :

http://www.omegasoft.pl/
Omegasoft to najlepszy sklep z oprogramowaniem - dowiedz się dlaczego!

_________________
Obrazek


piątek, 14 kwietnia 2017, 05:41
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 13 kwietnia 2017, 20:04
Posty: 13
Post Re: Pinnacle Studio 20 zmiana jęz. na polski
Zrobiłem to wszytsko. Tylko nie rozumiem jednej kwesti dlaczego instalator sie nie uruchamia gdy wpisuje kod i wybieram język ? Tak było na samym poczatku przy pierwszej instalacji tak jest i teraz ? Co jest grane


piątek, 14 kwietnia 2017, 10:59
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL