Teraz jest wtorek, 17 września 2019, 21:29




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Pinnacle Studio 23 brak audio 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 4 listopada 2013, 20:12
Posty: 2
Post Pinnacle Studio 23 brak audio
Dzień dobry wszystkim :)
Wyczerpałem już chyba wszystkie możliwości, przewertowałem internet i po prostu stoję w miejscu dlatego proszę o pomoc.

Kupiłem, zainstalowałem jak w temacie Pinnacle Studio 23 Ultimate (Win7,64)i nie odtwarza mi dźwięku tylko z plików MTS zakodowanych w AVCHD, gdzie dźwięk jest w formacie PCM zakodowany w Dolby-Digital. Dodam żeby było śmieszniej, że pliki również MTS zakodowane w AVCHD, gdzie dźwięk jest również w formacie PCM, ale kodowany w PCM, albo AAC program odtwarza prawidłowo. Inne programy jak Premiere czy windowsowski odtwarzacz dają radę bez problemu i odtwarzają nieszczęsne pliki, których pinnacle nie może.

Przeinstalowałem sterowniki od karty dźwiękowej, sterowniki K-Lite również, przeinstalowałem samego Pinnacla, resetowałem ustawienia i nic :( Proszę o pomoc może ktoś miał kiedyś podobny problem ze starszym produktem Pinnacle, albo tym co ja.


czwartek, 29 sierpnia 2019, 01:12
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1465
Post Re: Pinnacle Studio 23 brak audio
To co opisałeś nie ma prawa występowania .
Sprawdź czy to pomoże :
viewtopic.php?f=36&t=43548

Aby uzyskać natychmiastową i fachową pomoc w celu usunięcia tego problemu : kiedy masz uruchomione Pinnacle wejdź w ikonkę "?" następnie "Pomoc techniczna online"
Pomoc techniczna w jęz. polskim
Facebook w jęz. angielskim

_________________
Obrazek


piątek, 30 sierpnia 2019, 08:11
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 4 listopada 2013, 20:12
Posty: 2
Post Re: Pinnacle Studio 23 brak audio
dzięki czytałem ten wątek, wszystko pod tym względem jest u mnie ok. Problem jak by co mam nadal :( musi być to wina nowego pinnalce 23 bo wersja 21 działa bez problemu, dźwięk mam :) Pomoc techniczna Pinnacle chyba nie istnieje :( napisałem do niej i po 2 dniach Pan poprosił o logi z msinfo32 i od 2 tygodni cisza :( a pisałem do nich jeszcze 3 razy i nikt sie nie odzywa :( także miejcie to na względzie, że w najnowszym Pinnacle 23 Ulitimate występuje taki błąd w programie, na chwile obecną pieniądze utopione i czekam na aktualizacje, może pomoże.


wtorek, 10 września 2019, 18:56
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL