Teraz jest piątek, 14 maja 2021, 19:39




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ] 
 Studio 23 pinnacle jak włączyć obsługę dzięku 5 1 ? 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 24 listopada 2019, 17:51
Posty: 7
Post Studio 23 pinnacle jak włączyć obsługę dzięku 5 1 ?
Witam czy ktoś z was wie gdzie w wersji studio 23 pinnacle włączyć opsługę dzięku 5 1


niedziela, 24 listopada 2019, 18:01
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1554
Post Re: Studio 23 pinnacle jak włączyć obsługę dzięku 5 1 ?
.


Załączniki:
Bez tytułu.jpg
Bez tytułu.jpg [ 406.58 | Przeglądane 126 razy ]

_________________
znajdziesz mnie na Facebook
https://www.facebook.com/groups/233756238192516
poniedziałek, 25 listopada 2019, 08:46
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 24 listopada 2019, 17:51
Posty: 7
Post Re: Studio 23 pinnacle jak włączyć obsługę dzięku 5 1 ?
a co w przypadku kiedy materiał z kamery jest już nagrany w 5 1 ,bo po nagraniu na płytę jest stereo.


poniedziałek, 25 listopada 2019, 10:33
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1554
Post Re: Studio 23 pinnacle jak włączyć obsługę dzięku 5 1 ?
https://www.youtube.com/watch?v=h4G4-fCXwAk

_________________
znajdziesz mnie na Facebook
https://www.facebook.com/groups/233756238192516


poniedziałek, 25 listopada 2019, 10:56
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 24 listopada 2019, 17:51
Posty: 7
Post Re: Studio 23 pinnacle jak włączyć obsługę dzięku 5 1 ?
w wersji 19 wiem jak włączyć 5 1 teraz mam wersję 23 i nie wiem w tym problem.


poniedziałek, 25 listopada 2019, 11:44
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1554
Post Re: Studio 23 pinnacle jak włączyć obsługę dzięku 5 1 ?
Przykro mi mam Pinnacle 22 i tu jest jak było zawsze w Pinnacle od wersji 9 .
Pisząc krótko nie wiem jak jest w Pinnacle 23 ( choć też powinno być po staremu ) , a może nie masz aktywowane dolby digital 5 1 w Pinnacle 23 .

_________________
znajdziesz mnie na Facebook
https://www.facebook.com/groups/233756238192516


poniedziałek, 25 listopada 2019, 12:12
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 24 listopada 2019, 17:51
Posty: 7
Post Re: Studio 23 pinnacle jak włączyć obsługę dzięku 5 1 ?
Problem się rozwiązał wersja 23 nie obsuguje dzwięku 5 1 pytałem w pomocy technicznej słabo :oops:


poniedziałek, 25 listopada 2019, 12:34
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1554
Post Re: Studio 23 pinnacle jak włączyć obsługę dzięku 5 1 ?
Wśród formatów exportu jak byk pisze "Dolby Digital 5.1 kanałów" .
Jeśli jest taki problem w Pinnacle 23 to żądaj pliku naprawczego lub złóż reklamację i żądaj zwrotu gotówki .

p.s. W wersji 23,01 coś tam było z audio , lecz po kilku dniach zastąpiono wersją 23,1 > może wystarczy zainstalować poprawkę ? która się już dawno ukazała .

_________________
znajdziesz mnie na Facebook
https://www.facebook.com/groups/233756238192516


poniedziałek, 25 listopada 2019, 16:27
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 24 listopada 2019, 17:51
Posty: 7
Post Re: Studio 23 pinnacle jak włączyć obsługę dzięku 5 1 ?
niestety nie znalazłem tej poprawki możesz jakoś pomóc


poniedziałek, 25 listopada 2019, 18:17
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1554
Post Re: Studio 23 pinnacle jak włączyć obsługę dzięku 5 1 ?
Wróżąc z fusów od kawy nie udało mi się odgadnąć jaką masz wersję Pinnacle 23,?? , ale sprawdź sam co Tobie Pinnacle samo wywróży :
https://pinnacle-studio.pl/wp-content/u ... -small.mp4

Zawsze możesz też tu zgłosić swój problem i prosić o naprawę , a tak przy okazji widzę tu już łatki na inne problemy do pobrania

https://pinnacle-studio.pl/pinnacle-studio-23/

_________________
znajdziesz mnie na Facebook
https://www.facebook.com/groups/233756238192516


poniedziałek, 25 listopada 2019, 21:05
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 24 listopada 2019, 17:51
Posty: 7
Post Re: Studio 23 pinnacle jak włączyć obsługę dzięku 5 1 ?
mam wersje 23 Ultimate Dziękuje za pomoc


wtorek, 26 listopada 2019, 00:11
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1554
Post Re: Studio 23 pinnacle jak włączyć obsługę dzięku 5 1 ?
Chodzi o cyfry po kropce > 23.01 a może już ? 23.1.1.242 ( tak powinno być na dzień dzisiejszy po najnowszej aktualizacji } .
Filmik w poprzedniej mojej wypowiedzi pokazuje jak to masz zrobić .
---------------------------------------------------------------------------------------
Jak sprawdzić jakie masz Pinnacle ?
Na górze po lewej stronie obok napisu "Konfiguruj" jest znak "?" po naciśnięciu wchodzisz w "informacje" wyświetli się komunikat ( zdjęcie > w moim przypadku mam "Pinnacle Studio Ultimate 22.3.0.377 { 64bit}"

Od Pinnacle 22 tylko pobrać poprawki można przez Pinnacle , chyba że inny posiadacz Pinnacle 23 pobierze i Tobie przekaże . Ja mam Pinnacle 22 więc Tobie nie pomogę .
Jest coś jeszcze ? Jeśli masz PIRACKIE Pinnacle instalacja poprawki skutecznie zblokuje program .

p.s. Tak naprawdę naprawa tego problemu moim zdaniem to tylko podmiana jednego z trzech plików audio w folderze "programs" jeśli masz starsze ( od 18 w górę } Pinnacle to możesz sobie sam naprawić .

Wybacz , że tak Ciebie męczę ale w cenę Pinnacle Studio Ultimate 23 wchodzi obsługa "Dolby Digital 5.1 kanałów" więc pisząc krótko > natychmiastowa naprawa lub zwrot gotówki za wadliwy produkt ! .


Załączniki:
Bez tytułu.jpg
Bez tytułu.jpg [ 59.05 | Przeglądane 89 razy ]

_________________
znajdziesz mnie na Facebook
https://www.facebook.com/groups/233756238192516
wtorek, 26 listopada 2019, 08:36
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 24 listopada 2019, 17:51
Posty: 7
Post Re: Studio 23 pinnacle jak włączyć obsługę dzięku 5 1 ?
Witam czy możesz mi pokazać gdzie w wesji 22 włączyć 5 1 bo mam teraz wersję demo 22 i też tej opcji nie widzę


Załączniki:
Bez tytułu.png
Bez tytułu.png [ 618.49 | Przeglądane 106 razy ]
wtorek, 26 listopada 2019, 10:52
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1554
Post Re: Studio 23 pinnacle jak włączyć obsługę dzięku 5 1 ?
To o co teraz się pytasz nie ma nic wspólnego z poprzednimi Twoimi pytaniami . Pomoc techniczna Pinnacle jest też telefoniczna i w języku polskim . Wybacz , ale nie mam pojęcia co teraz napisać , może coś takiego > szukasz nie w tym kodeku czegoś czego nigdy nie obsługiwał .

Zdjęcia exportu płyty i pliku .Jeśli Twoje Pinnacle w tych miejscach nie obsługuje Dolby Digital 5.1 kanałów no to jest problem .


Załączniki:
płyta.jpg
płyta.jpg [ 70.45 | Przeglądane 96 razy ]
plik.jpg
plik.jpg [ 92 | Przeglądane 98 razy ]

_________________
znajdziesz mnie na Facebook
https://www.facebook.com/groups/233756238192516
wtorek, 26 listopada 2019, 11:47
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 8 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL