Teraz jest piątek, 18 października 2019, 18:18




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
 dodatkowe przejścia do pinnacle 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 5 września 2004, 11:26
Posty: 222
Lokalizacja: śląsk
Post dodatkowe przejścia do pinnacle
http://www.kayhausen.de/studio8test/html/ubergange.html


piątek, 1 października 2004, 17:02
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 22 lipca 2004, 21:01
Posty: 16
Post 
wszystko bylo by gites gdybym umial po niemiecku i wiedzial ktore to sciagnac i gdzie umiescic jesli kos moze pomuc to wielkie dzieki i czy pasuja te przejscia to pinnacle 9??


piątek, 1 października 2004, 17:52
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
sa dwa pliki do sciagniecia z koncowka zip rozpakujesz je do nowego folderu i przekopiujesz do folderu gdzie zainstalowales pinacla do folderu alpha magic . te pliki to amtrans 5mb. i gradients 13mb. wszystko dziala ok


piątek, 1 października 2004, 18:23
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 22 lipca 2004, 21:01
Posty: 16
Post 
oki juz je ściągnełem zaraz je wzuce i sprawdze a macie jekies jeszcze namiary na dodatki do pinnacle 9??


piątek, 1 października 2004, 19:16
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 5 września 2004, 11:26
Posty: 222
Lokalizacja: śląsk
Post 
mozna odblokowac hfx.
moze ktos cos wie na odblokowanie kłódek przy pluginach


piątek, 1 października 2004, 19:46
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
tak, kto wie cos o tych kłódkach?... :D


piątek, 1 października 2004, 23:19
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 28 kwietnia 2004, 22:16
Posty: 295
Post 
[


Ostatnio edytowano niedziela, 7 września 2008, 22:50 przez zakręcony, łącznie edytowano 1 raz

sobota, 2 października 2004, 08:38
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 5 września 2004, 11:26
Posty: 222
Lokalizacja: śląsk
Post 
znalazłem dodatkowe pluginy
http://home.t-online.de/home/klaus.hors ... lugins.htm
i jeszcze jedna strona niektóre są poblokowane ale pluginy kht działają bez kłódek
http://www.familie-riegel.de/familie-ri ... fects.html
te pluginy jps również działają bez kłódek
może ktoś wie jeszcze coś na temat dodatkowych pluginów


poniedziałek, 4 października 2004, 20:12
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 22 lipca 2004, 21:01
Posty: 16
Post 
bkoz napisał(a):
znalazłem dodatkowe pluginy
http://home.t-online.de/home/klaus.hors ... lugins.htm
i jeszcze jedna strona niektóre są poblokowane ale pluginy kht działają bez kłódek
http://www.familie-riegel.de/familie-ri ... fects.html
te pluginy jps również działają bez kłódek
może ktoś wie jeszcze coś na temat dodatkowych pluginów


Bardzo fajnie ze sa jakies dodatkowe ale mozna wiedziec jak je dozucic do programu??


środa, 6 października 2004, 14:54
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 1 października 2004, 10:22
Posty: 28
Lokalizacja: podkarpacie
Post 
brawa dla bkoz , w ten sposob mozemy wszyscy skorzystac.
ze swojej strony powiem ze mozna zrobic wlasne przejscia alfa, wystarczy obraz jpg 640x480 piks, w odcieniach szarosci, najpierw przenika kolor czarny pozniej szarosci na koncu bialy.
obraz pod wlasna nazwa umiescic w katalogu alfamagic wewnatrz studia 9, studio somo doda nowa ikone
do Darkoe : przy kazdym pluginie jest plik tekstowy z instrukcja


środa, 6 października 2004, 15:53
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
rcr napisał(a):
do Darkoe : przy kazdym pluginie jest plik tekstowy z instrukcja

Witam no wiem ze trzeba wzucic pluginy do folderu RTFx w Pinnaclu ale w programie nic nie widac :( Plugin audio mi dziala ale Video zaden moze ktos kto juz je wzucal powie mi jak i co zrobic zeby chulało??


środa, 6 października 2004, 16:12
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 1 października 2004, 10:22
Posty: 28
Lokalizacja: podkarpacie
Post 
u mnie zadzialal bez problemu, po wrzuceniu do RTFx, oczywiscie trzeba uruchomic program od nowa, moze uzywasz studio8


środa, 6 października 2004, 17:33
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
rcr napisał(a):
u mnie zadzialal bez problemu, po wrzuceniu do RTFx, oczywiscie trzeba uruchomic program od nowa, moze uzywasz studio8

Nie 9, ale moze ty masz wzucone uaktualnienie to StudioPatch9_1_15d?? Bo ja tego nie wzucalem bo po wzuceniu nigdy nie moge uzyskac jakosci w 100% jak robie DVD.


środa, 6 października 2004, 18:25
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 5 września 2004, 11:26
Posty: 222
Lokalizacja: śląsk
Post 
pluginy KHT poprostu skopiowałem do folderu RTFx w pluginach , a JPSe mają plik instalacyjny który zainstalowałem do oddzielnego folderu na dysku d , wszystko działa w studiu 9 chociarz niektóre są z kłódką.


środa, 6 października 2004, 18:53
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 1 października 2004, 10:22
Posty: 28
Lokalizacja: podkarpacie
Post 
tak mam zainstalowane uaktualnienie9.1...
po co ci 100% jakosci DVD, masz wtedy bitrat 8000 i na niektorych odtwarzaczach moga byc klopoty. najpewniej nagrywac do 7000.
uaktualnienie poza tym rozwiazalo mi 2 powazne usterki montazowe studia9


czwartek, 7 października 2004, 16:50
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL