Teraz jest środa, 23 października 2019, 15:07




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 problem z pinnacle 9 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 26 października 2004, 23:30
Posty: 1
Post problem z pinnacle 9
Witam,Mam problem z programem Pinnacle Studio9.Mam komputer z P4 2,6Gh,512 ramu ,twardziela 160 gb,niestety program po zainstalowaniu i kliknięciu na jego ikonę zawiesza się ,wyskakuje jego logo i dalej już nic się nie dzieje(poza obracającą się ikonką windowsa 2000)Czekam na pomoc .Pozdrawiam.Wojtek.


wtorek, 26 października 2004, 23:48
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 22 września 2004, 10:57
Posty: 513
Lokalizacja: Katowice
Post 
Witam.
Jeśli do tej pory nikt nie odpowiedział to proponuję odwiedzić stronę :http://forum.dystrybucja.ksk.com.pl/.
ewentualnie rozważyć propozycję zmiany oprogramowania do montażu wideo.
Pozdrawiam.


środa, 27 października 2004, 07:54
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: poniedziałek, 13 października 2003, 08:17
Posty: 144
Lokalizacja: Skarżysko Kamienna
Post 
też proponuję zmianę softu, ja miałem problemy (również taki jak Ty) z wersją 7, 8 i 9. zmieniałem windowsy, jakiś czas pod win2000 działał poprawnie, pod xp do niczego. Polecam coś firmy Ulead, VS7 jest niezawodne.

pozdrawiam


środa, 27 października 2004, 08:12
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 24 października 2004, 22:31
Posty: 2
Post 
Mnie też nie podzialał Pinnacle, choć przed nim miałem zainstalowanego Unlead VS7, podczas instalacji wyskoczył komunkat że Pinnaccel usuwa stare sterowniki i instaluje nowe i już potem nie dało się nic z kamerki zciągnąć, mam canona MV700. Pomogło dopiero usunięcie pinnaccel i na nowo instalowanie unlead VS7 i teraz znowu można ściągać. działam pod XP profesional.


czwartek, 28 października 2004, 18:36
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 22 września 2004, 10:57
Posty: 513
Lokalizacja: Katowice
Post 
Witam.
Kolego Ali 303 : Trochę precyzji (chyba, że nalezy potraktować to jak czeski błąd) nie Unlead lecz Ulead.
Najnowsza wersja Video Studio firmy Ulead to UVS 8. Polecam.
Pozdrawiam.


czwartek, 28 października 2004, 19:40
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 24 października 2004, 22:31
Posty: 2
Post 
Zgadza się ulead VS7, na usprawiedliwienie mam tylko to że program mam od trzech dni , a dcześniej nie miałem z firmą styczności i jakoś mi w pamięci żle to utkwiło, dostalem go do karty firewire, działa mi dobrze , tylko pinnacle nie chciał dzialać. Czy w VS8 jest coś nowego za co warto doplacić , no bo tak od razu kupować tylko po to by mieć najnowszą wersje, narazie nie widzę potrzeby, ale może się myle.


czwartek, 28 października 2004, 20:06
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 22 września 2004, 10:57
Posty: 513
Lokalizacja: Katowice
Post 
Witam.
Ali 303 : Proponuję założyć nowy wątek dotyczący UVS 8 ponieważ ten jest o Pinnacle Studio 9 i to jest trochę mylące.
Na temat UVS 8 napewno odpowiem.
Pozdrawiam.


czwartek, 28 października 2004, 22:12
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
spróbuj zgrać zawartość płyty na twardy dysk i z niego po prostu zainstalować program


środa, 10 listopada 2004, 21:17
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL