Teraz jest sobota, 19 października 2019, 19:24




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ] 
 Pinnacla Studio 9 Plus 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Pinnacla Studio 9 Plus
Panowie posiadam już pinnacle Studio 9 Plus i potrzebuje pomocy tzn. Są tam dodatkowe filtry dla nakładek tzn Kluczowanie koloru i obraz w obrazie :)
Potrzebuje pomocy jak się tym połużyć:)


sobota, 30 października 2004, 17:34
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 30 października 2004, 21:08
Posty: 1
Lokalizacja: Białystok
Post 
No to moze ktoś odpowie na te pytania? :D A może ktoś zna stronke z szybkim transferem, z której mogę ściągnąć ten program? :)

P.S. Witam wszystkich ;)

_________________
Plecami odwracaj się tylko do trupa...


sobota, 30 października 2004, 21:19
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 22 września 2004, 10:57
Posty: 513
Lokalizacja: Katowice
Post 
Witam.
Boromir : Program do pobrania wersja Trial : http://www.pinnacle.com.pl
Jak się zdecydujesz to mozna kupić u autoryzowanego przedstawiciela firmy Pinnacle
np. :www.dystrybucja.ksk.com.pl
Motylek : Zapraszam na forum KSK Dystrybucja.
Niestety używam innego oprogramowania.
Pozdrawiam.


sobota, 30 października 2004, 22:55
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 11 października 2002, 09:43
Posty: 38
Lokalizacja: Poznań
Post Re: Pinnacla Studio 9 Plus
Motylek napisał(a):
Panowie posiadam już pinnacle Studio 9 Plus i potrzebuje pomocy tzn. Są tam dodatkowe filtry dla nakładek tzn Kluczowanie koloru i obraz w obrazie :)
Potrzebuje pomocy jak się tym połużyć:)


Przecież Pinnacle Studio 9 Plus ma w pełni spolszczony system pomocy. Wystarczy wyszukać tematy: kluczowanie kolorem oraz obraz w obrazie i dostaniesz bardzo obszerny opis, uzupełniony do tego zrzutami ekranu. Nikt Tobie na forum nie napisze więcej.


piątek, 5 listopada 2004, 00:54
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 5 września 2004, 11:26
Posty: 222
Lokalizacja: śląsk
Post 
http://forum.dystrybucja.ksk.com.pl/viewtopic.php?t=354


sobota, 4 grudnia 2004, 14:07
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 9 sierpnia 2009, 15:02
Posty: 4
Post Re: Pinnacla Studio 9 Plus
Wie ktoś może z jakiej strony pobrać pinnacle studio 9 plus bo nigdzie nie umiem znaleźć. A może skoro posiadacie to wrzucili byście obraz płyty na RS lub jakiegoś torrenta???Z góry dzięki:D:D:PP


niedziela, 9 sierpnia 2009, 15:13
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 17 marca 2005, 13:59
Posty: 1672
Lokalizacja: Ruda Śląska
Post Re: Pinnacla Studio 9 Plus
Myślę, że są jakieś granice przyzwoitości 8O
Co za szczyt lenistwa :!: a może totalna nieudolność :lol:
Czy myślisz, że tu na forum wszyscy czekają aby cię wyręczyć wyszukiwaniem czegoś w necie bo nie mają co robić ?

_________________
2 x Panasonic Lumix G7, Vario 12-35 f2.8, Vario 14-140 f3.5-5.5, Venus Optics Laowa 7.5mm f/2, Gimbal FeyjuTech MG Lite, Adobe Production Premium CS 5.5.


niedziela, 9 sierpnia 2009, 16:06
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 4863
Lokalizacja: Tczew
Post Re: Pinnacla Studio 9 Plus
pele1993 napisał(a):
Wie ktoś może z jakiej strony pobrać...

Masz LINK i nie grzesz więcej. :mrgreen:

_________________
最诚挚的问候


niedziela, 9 sierpnia 2009, 17:34
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 9 sierpnia 2009, 15:02
Posty: 4
Post Re: Pinnacla Studio 9 Plus
Sorry:D nie Szczyt lenistwa tylko nie umiałem znaleźć a dokładnie chodzi mi o to że mam pinnacle studio 9 oryginalne ale opcja obraz w obrazie jest zablokowana a jest bardzo potrzebna mojemu ojcu.Gdy chce ją odblokować pisze że potrzebuję pinnacle studio 9 plus.Może wiecie coś o tym????Proszę o pomoc:PP


niedziela, 9 sierpnia 2009, 20:18
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 4863
Lokalizacja: Tczew
Post Re: Pinnacla Studio 9 Plus
No widzisz - jak chcesz to potrafisz. Tylko mam zła wiadomość. "Gołe" Studio 9 nie ma tej funkcji. Musi być plus. Na przykład LINK, LINK, LINK... lub wersja Ultimate.

_________________
最诚挚的问候


niedziela, 9 sierpnia 2009, 21:20
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 9 sierpnia 2009, 15:02
Posty: 4
Post Re: Pinnacla Studio 9 Plus
Zauważyłem że zwykłe studio 9 nie posiada tej funkcji dlatego prosiłem o jakieś linki wareza albo RS do Studio 9 Plus ponieważ na wersje pinnacle studio 10 i 11 mam za słaby komputer :mrgreen:


niedziela, 9 sierpnia 2009, 22:51
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 4863
Lokalizacja: Tczew
Post Re: Pinnacla Studio 9 Plus
Na Allegro nie ma akurat, poluj, ale w całkiem darmowym kdenlive LINK, robisz to tak: LINK.

_________________
最诚挚的问候


niedziela, 9 sierpnia 2009, 22:58
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 9 sierpnia 2009, 15:02
Posty: 4
Post Re: Pinnacla Studio 9 Plus
OK. To mi odpowiada :D wielkie dzięki za pomoc Kotin :mrgreen: :mrgreen:


niedziela, 9 sierpnia 2009, 23:19
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL