Teraz jest czwartek, 17 października 2019, 07:41




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
 Kupię Ediusa 3 Pro 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Kupię Ediusa 3 Pro
Jak wyżej. Czy ktoś już ma ten programik ?
videokaz@op.pl


środa, 8 grudnia 2004, 23:25
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 23 marca 2003, 20:25
Posty: 1600
Lokalizacja: Tarnów
Post re...
Witam,
Pełna wersja - 2.900 PLN brutto. Upgrade z wersji 2x - 750 PLN brutto.
Soft będzie dostępny od 15 grudnia br.
Pozdrówka.


czwartek, 9 grudnia 2004, 11:35
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Panie Bogdan po jaką cholere kupować soft za 2900 zł' jak na giełdzie można kupić po 10 zł płytka razem z Procoderem 2.0 ?
Ja mam Ediusa 2.5 full wersje i Procedera 2.0 same piraty i chodzi, nie wydałem ani grosza więcej. Jak masz znajomych to juz mozesz dostać zupełnie za free. Trzeba nie mieć co robić ze szmalem żeby wydawać tyle kasy na nic.


czwartek, 9 grudnia 2004, 12:52
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Co racja to racja. Za 2900 to ja komputer kupie cały !!! A po sofcik na giełde. Pozdrawiam wszystkich .


czwartek, 9 grudnia 2004, 12:59
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
750 zł za upgrade to zdzierstwo ! Nigdy juz nie kupię żadnego softu Canopusa. Ci ągle tylko trzeba dopłacać. Zanjomy zrobił ugrade z Premiera 1.0 na 1.5 za darmo.


czwartek, 9 grudnia 2004, 13:10
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Canopus jest łasy na kase. Wiedzą juz o tym starsi posiadacze DV Storma którzy byli zmuszeni dopłacać do nowych sterów do swojej karty. Dlatego ja też wybiore giełde. Przynajmniej zostanie mi wolny jeden port USB (ten na zabezpieczienie dongle) )))


czwartek, 9 grudnia 2004, 13:31
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Buhahah alem się uśmiał. Ktoś w Polsce chce sprzedać soft za 2900 zeta? Dobre hehe.
Crakerzy już pracują nad Ediusem 3.0 z tego co wiem bęzie dostępny na dniach , prawie za darmo jak to u nas się przyjeło.
A ja mam lepszą zabawke bo kupiłem na giełdzie SCENARISTA - soft warty 40000 Euro za równowarotość 4 puszek piwa.


czwartek, 9 grudnia 2004, 14:13
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
No co się tak oburzacie na cene. Przecież wiadomo że wszytko z gieldy albo z netu się ciąga. Ediusa 2.5 sciagnolem z chinskiej strony i hula.
Przeciez w Polsce i tak nikt nie kupuje takiego programu legal , a jesli juz to chyba jako dodatek do karty video.


czwartek, 9 grudnia 2004, 16:06
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
A po co w ogóle takie paści kupować. Edius to program dla początkujących


czwartek, 9 grudnia 2004, 18:31
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 26 października 2004, 13:31
Posty: 223
Lokalizacja: Warszawa
Post 
Początkujący to Ty jesteś :D Te debilne posty na pewno pisze ten sam koleś z Krakowa. Prawda panie Piotrze S. ? Nie wstyd Panu :evil:
Mam Ediusa i czekam z niecierpliwością na jego kolejne wcielenie :!:
750 zeta to nie jest wielka kasa za apgrejd.


czwartek, 9 grudnia 2004, 21:26
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Edius to jedna wielka lipa . Wpuścili was w kanał - myśleli goście że raz zapłacą i będą mieli Power za free na wsze czasy. A tu co chwile za upgrade trzeba bulić. A dealerzy michy cieszą i ręce zacierają.
Powiem wam jeszcze że kase szykujcie na nową płyte i procesor bo inaczej ten wasz Edius 3 bęzie przypominał ślimaka. Myśleliście że Canopus wam dobrze zrobi za darmo hehe. Kto ma pirata może lać na to wszystko, a kto ma oryginał to ma zgryza.


czwartek, 9 grudnia 2004, 22:33
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Hej source do 750 zł jak powiedział Wiesiek szykuj nowy komputer. To się nazywa "tanie rozwiązanie softwarowe" czyli po naszemu " i tak zrobimy was w bambuko".


czwartek, 9 grudnia 2004, 22:37
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 15 grudnia 2004, 16:55
Posty: 1
Post 
Miałem okazje, pobawić się chwile nowym Ediusem i to jest to. Nie wiem czy premiere jest lepszy czy gorszy pracowałem na AP od wersji 5 i przeszedłen na Ediusa, wraz z wejściem wersji Pro wiem ze to trafny wybór.
Pozdrawiam


czwartek, 16 grudnia 2004, 13:31
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Wersja Ediusa 3.0 Pro kompletnie nic nie wnosi. Wszystko to zmiany kosmetyczne. Program przestał się rozwijać a szkoda. Stawiam na Premiera Pro - w sklepach są już pełne instrukcje po polsku można więc wykorzystać wszystkie możliiwości programu. Instrukcja (ya w sieci po polsku) do Ediusa jest śmieszna.


czwartek, 16 grudnia 2004, 15:08
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Adobe to syf. Każdy to wie. Instrukcja do ediusa jest po angielsku oczywiście w postaci opasłego tomiska + tutoriale na DVD. Jak ktoś się nie uczył języków, nich idzie do szkoły. Na naukę nigdy nie jest za późno.
Przerobiłem na Adobe kilka lat i rozstałem się bez żalu.... :D


czwartek, 16 grudnia 2004, 21:30
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL