Teraz jest wtorek, 15 października 2019, 01:26




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Edius 3 pro i keyframes? 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 20 lutego 2005, 18:08
Posty: 23
Lokalizacja: warszawa
Post Edius 3 pro i keyframes?
jak zmieniać wartość efektów w czasie w ediusie 3 pro, potrafie zmieniać ich wartość ale za cholere nie mogę znależć funkcji w stylu keyframes, która pozwoliłaby zmieniać ich wartość w czasie!


piątek, 29 lipca 2005, 13:38
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 24 marca 2003, 19:58
Posty: 393
Lokalizacja: Warszawa
Post 
Witam!
:D
Jeśli chodzi o keyframes-y w EDIUSIE 3 pro w zakładce "VIDEO FILTERS" to jako takich nie ma niestety. Nie możesz na przykład kluczować efektu BLUR od stopnia 0% do 40%. No cóż! To jest spore niedociągnięcie!

Zapraszam na forum (PYT DO FACHOWCOW - EDIUS 3 pro!!! track matte i virtual clip
) tam jest sporo mowy o takich rzeczach.

Pozdrawiam
Krzych Wizzard

_________________
iSLATE - http://www.islate


piątek, 29 lipca 2005, 13:54
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL