Teraz jest poniedziałek, 18 listopada 2019, 10:19




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 Edius - problem ... 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 3 marca 2003, 03:17
Posty: 941
Lokalizacja: Gorlice / Londyn
Post Edius - problem ...
Witam ....
Jest w Ediusie takie narzędzie jak 3D PiP ... Można sobie w nim robić swoje własne presety .. i tu pytanie : w którym miejscu na dysku Edius zapisuje te ustawienia ? Stawiałem system od nowa i bardzo by mi się stare przydały a tak się składa że zatrzymałem sobie na dysku stare pliki ... ;/

_________________
...według ostatnich sondaży CBOSu 40% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość, pozostałe 60% nie ma pieniędzy na narkotyki...
_________________
5D


piątek, 13 października 2006, 15:10
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 31 sierpnia 2006, 01:30
Posty: 451
Lokalizacja: Poznań
Post Re: Edius - problem ...
jeesoo napisał(a):
Witam ....
Jest w Ediusie takie narzędzie jak 3D PiP ... Można sobie w nim robić swoje własne presety .. i tu pytanie : w którym miejscu na dysku Edius zapisuje te ustawienia ? Stawiałem system od nowa i bardzo by mi się stare przydały a tak się składa że zatrzymałem sobie na dysku stare pliki ... ;/


Wydaje mi sie ze edius sam z siebie tego nie zapisuje, ty masz mozliwosc to zexportowac do pliku....ale do konca nie jestem pewnien moze jeszcze ktos sie wypowie/


piątek, 13 października 2006, 15:49
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: niedziela, 11 czerwca 2006, 12:46
Posty: 133
Post 
myślę także że on tego nie zapisuje.Ja to robię tak,że otwieram stary projekt i zapisuje ustawienia od nowa.W ediusie (czasem) mi się dzieją dziwne rzeczy np.wszystkie ustawienia przejść i presety się nagle kasują i wraca do ustawień fabrycznych-niewiem czym to jest spowodowane.pzdr


piątek, 13 października 2006, 21:21
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 3 marca 2003, 03:17
Posty: 941
Lokalizacja: Gorlice / Londyn
Post 
r:\Program Files\Canopus\EDIUS\EDIUS Fx\Presets\3DPiP.FIP( ew. .FIC)

"r" można zastąpić dowolną gdzie mamy Ediusa zainstalowanego...

Qrcze - zbyt często bywa tak że pytający sam sobie odpowiada na pytanie - no cuż - byłem chyba debilem że tego wcześniej nei zauważyłem - teraz może chociaż przyda się komuś innemu ...

_________________
...według ostatnich sondaży CBOSu 40% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość, pozostałe 60% nie ma pieniędzy na narkotyki...
_________________
5D


niedziela, 22 października 2006, 11:46
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL