Teraz jest niedziela, 20 października 2019, 05:41




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Edius 4 nie widzi mi Procodera 2! 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: poniedziałek, 1 marca 2004, 20:12
Posty: 84
Lokalizacja: Nowy Sącz
Post Edius 4 nie widzi mi Procodera 2!
Witam wszystkich!
Orientuje się ktoś co zrobić, aby tak nie było? Może jest jakiś plug-in. Prosze o pomoc :oops:



Już sobie poradziłem, mam procodera 2, i driver do xplode 4.5 by nie mial problemu z grafiką (rendering).


piątek, 17 listopada 2006, 22:25
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 23 marca 2003, 20:25
Posty: 1600
Lokalizacja: Tarnów
Post 
Aby ProCoder 2.04 był "widziany" w Ediusie 4 należy ze strony supportu technicznego pobrać patch: "ProCoder 2.0 Timeline Export Plug-in for EDIUS v4" (waga:1.5MB) Xplode v.4.5 bezproblemowo przetwarza wszystkie efekty 2D i 3D w RT jeżeli dysponujesz mocną kartą grafiki. Używam nVidia GeForce 7950 GX2 Gainward i nie ma żadnych problemów. ( grafika ma 1GB pamięci GDR3 ) Wspomaga też bardzo pracę w AE 7 i Borisie. Mankamentem jest tylko jej wysoka cena.


sobota, 18 listopada 2006, 11:36
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL