|
|
|
Teraz jest poniedziałek, 25 stycznia 2021, 22:35
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
PaCeK
Bywalec
|
 Problem z Ediusem 3
Witam, mam problem z Ediusem w projekcie ktory utworzylem jezeli probuje cos zmienic wywala sie blad i nie moge nic zmienic a zeby zapisac musze stworzyc nowy projekt. Czym to moze byc spowodowane?
|
poniedziałek, 20 listopada 2006, 10:30 |
|
 |
Darek_Inc
Aktywny bywalec
|
A ten błąd - jakiej jest treści?
_________________ -------------------------------- CANON EOS MARK III EDIUS 7.4 PS & AE & LR D810 + szkła CMIII + szkła
|
poniedziałek, 20 listopada 2006, 17:04 |
|
 |
rec
Stary wyjadacz
|
Witam.Takze mam problem z edkiem 3.61-co jakis czas kasuja mi się ustawienia przejsć,efektów itp(tylko tych,które sam sobie zapiszę)i wraca do ustawień fabrycznych.Gdzie edius zapisuje te przejścia,które sam sobie zapiszę?Skopiowałem juz folder EDIUS i niestety tam nie.Pzdr. Co moze być przyczyną ,że sie to kasuje?
|
poniedziałek, 20 listopada 2006, 18:38 |
|
 |
jeesoo
Aktywny bywalec
Dołączył: poniedziałek, 3 marca 2003, 03:17 Posty: 941 Lokalizacja: Gorlice / Londyn
|
rec : może wróć do 3.50 - tam jest ok ...
Program Files\Canopus\Edius\Edius FX\Presets ... jakoś tak ... ale mi tam zapisało tylko część - reszty także nie jestem w stanie zlokalizować ...
[ Dodano: Pon Lis 20, 2006 11:29 pm ] PS. rec : na swoje pytanie powinieneś założyć nowy wątek - robisz nieco bałaganu ...
_________________ ...według ostatnich sondaży CBOSu 40% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość, pozostałe 60% nie ma pieniędzy na narkotyki... _________________ 5D
|
wtorek, 21 listopada 2006, 00:28 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|