Teraz jest wtorek, 15 października 2019, 01:09




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 Można oszaleć 
Autor Wiadomość
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: czwartek, 24 marca 2005, 23:35
Posty: 129
Post Można oszaleć
Użytkuję Ediusa od wersji 1,5 do 4,0 Coś, chyba, nie wyszło programistom Canopusa - z każdą wesją Ediusa modernizowałem podzespoły komputera, ale w jego najnowszej odsłonie czas zapisania projektu jest odwrotnie proporcjonalny do mocy obliczeniowej peceta. Ktoś napisał, że podczas autosave'ów można spokojnie wypić kawę, ja jeszcze zjadam drugie śniadanie.
Proszę, niech dealerzy Canopusa monitują w centrali firmy, bo bardzo zniechęca to do oprogramowania tej Firmy.

_________________
Jutro to dziś, tylko że jutro


niedziela, 28 stycznia 2007, 15:00
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 28 listopada 2005, 17:03
Posty: 351
Post 
WITAM!

Może nie jestem miarodajny - jak jaskółka, która czegoś tam nie czyni - autosavy w moim kompie "robią się" w sposób niezauważalny...
To nic odkrywczego ale może to kwestia konfiguracji...
Wiem, że to jest odpowiedź na 1000 trudnych pytań (czyli to nie jest odpowiedź na żadne pytanie) ale często gdzieś w tym tkwi problem...

Pozdrawiam i życzę cierpliwości.

_________________
pasja i praca


niedziela, 28 stycznia 2007, 17:40
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: czwartek, 24 marca 2005, 23:35
Posty: 129
Post 
Też bym tak sądził, gdyby nie to, że program kupiłem razem z kartą Edius NX, a wszystko to zostało mi sprzedane razem z zestawem komputerowym przez BS Multimedia jako stacja robocza. Nie podejrzewam tej firmy o brak umiejętności konfiguracji sprzętu, więc...?

_________________
Jutro to dziś, tylko że jutro


niedziela, 28 stycznia 2007, 22:53
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: sobota, 25 września 2004, 22:45
Posty: 72
Post 
ja moge potwierdzić . podczas "save" w Ediusie 4.0 mogę śmiało wyskoczyć do kiosku po gazetę. Obecnie mam wyłączony autosave.Powiedzcie mi też - Czy tak ciężko programistom Canopusa dopisać jakieś nowe filtry czy przejścia do kolejnych wersji programu, osiedli już chyba na laurach i to olewają.
P.S. Obecnie testuję Avid Liquid 7.1 - trial , Jak tak dalej pójdzie to chyba się na niego przesiądę.Wiecie ile taki liquid ma filtrów ....... 8O 8O 8O


poniedziałek, 29 stycznia 2007, 16:25
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL