Teraz jest poniedziałek, 21 października 2019, 08:00




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Procoder - 2 pass VBR 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 21 stycznia 2007, 01:18
Posty: 77
Post Procoder - 2 pass VBR
Robie konwersję z DV do DVD przy uzyciu Procodera. Po wybraniu 2PASS_VBR pojawia mi się komunikat "You cannot File Spliting in 2 pass mode". Co to oznacza i jak włączyć tryb 2PASS_VBR ?


czwartek, 8 lutego 2007, 17:18
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 28 listopada 2005, 17:03
Posty: 351
Post 
WITAM!

Choć komunikat brzmi złowieszczo to sprawa jest dość prosta - należy wcisnąć przycisk OK i... robić swoje dalej.
Tak wygląda procedura.

Spróbuj.
Komunikat mówi, że nie możesz tego zrobić za jednym razem - konwersja będzie przebiegała dwukrotnie (2pas) - trwa trochę :) dłużej ale warto poczekać.

Pozdrawiam.

_________________
pasja i praca


czwartek, 8 lutego 2007, 18:03
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 7 grudnia 2005, 20:44
Posty: 340
Post 
romanek11 napisał(a):
trwa trochę Smile dłużej ale warto poczekać.


Tu bym polemizował :mrgreen:
Ja osobiście nie widze różnicy, a jeśli nie widać różnicy po co przepłacać... :lol:

_________________
W pracy z komputerem, opieranie się na jakichkolwiek zasadach jest błędem.


czwartek, 8 lutego 2007, 23:17
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL