Teraz jest niedziela, 20 października 2019, 00:20




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 POMOCY SZYBKO 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 13 lutego 2007, 15:23
Posty: 31
Post POMOCY SZYBKO
nie wiem jak wyłączyć coś takiego jak efekt magnesu (jakby przyłożyc tymi samymi biegunami). gdy wstawiam cos na wyższą ścieżkę to mi się wszystko pod spodem się rozjeżdża (przesuwa) dalej nawet plik muzyczny :? EDIUS 4


wtorek, 13 lutego 2007, 15:38
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 3 marca 2003, 03:17
Posty: 941
Lokalizacja: Gorlice / Londyn
Post 
wystarczy jak założysz jeden wątek ... nie musisz zakładać 2 identycznych ... robi się bałagan

_________________
...według ostatnich sondaży CBOSu 40% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość, pozostałe 60% nie ma pieniędzy na narkotyki...
_________________
5D


wtorek, 13 lutego 2007, 19:46
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 28 listopada 2005, 17:03
Posty: 351
Post 
WITAM!

Wiem, że to nie jest SZYBKO ale może się jeszcze przyda:
Można "magnes" wyłączyć np. tak -

Na pasku TIMELINE znajdź przycisk, który ukrywa funkcję "SNAP OF EVENT" - kliknięcie w zakładkę działa jak on/off dla tej funkcji.
Chętnie używam tej ścieżki bo pozwala szybko przełączać sie między przyciąganiem a "nie przyciąganiem".
Można też włączyć/wyłączyć tę funkcję na stałe ale to kiepski pomyśł - można sobie narobić dziur na timelinie.



I JESZCZE JEDNA PROśBA DO WSZYSTKICH ZADAJąCYCH PYTANIA - PODAWAJCIE W TEMACIE O CO CHODZI! - NIE WSZYSCY MAJą INTERNET JAK "RWąCA RZEKA". CO DNIA Są JAKIEś "POMóżCIE!", CHCąC BYć UCZYNNYM OTWIERM TE WSZYSTKIE "BłAGAM!" I... OKAZUJE SIę żE TU NIE POMOGę!

nO TO SOBIE PONARZEKAłEM.

[color=444444][/color]Pozdrawiam!

_________________
pasja i praca


wtorek, 13 lutego 2007, 21:01
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 6 marca 2006, 23:12
Posty: 41
Lokalizacja: Police
Post 
Witam.

Wydaje mi sie ze koledze chodzi o funkcje "Set Ripple Mode" ktora sterujemy za pomoca klawisza "R".

Pozdrawiam.


wtorek, 13 lutego 2007, 21:44
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 13 lutego 2007, 15:23
Posty: 31
Post 
Dzieki serdeczne "R"


wtorek, 13 lutego 2007, 22:33
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL