Teraz jest niedziela, 20 października 2019, 06:00




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 jak to przełączyć 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 5 lutego 2007, 16:29
Posty: 23
Post jak to przełączyć
Witam forumowiczów. Jestem tu pierwszy raz. Mam pytanko jak w Ediusie przełączyć "obwiednie" audio (chyba tak to się nazywa?) żeby można było widać poziom audio ale nie w postaci lini tylko tak żeby można zsynchronizować audio z dwóch klipów.


czwartek, 12 kwietnia 2007, 20:21
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 6 marca 2006, 23:12
Posty: 41
Lokalizacja: Police
Post 
Nie wiem czy koledze chodzi doklłanie o to o czym ja myślę. A jeślli jest to o czym myśle to odpowiedź jest bardz bliko. W tej sytuacji należy powięksyć obszar TimeLine za pomoca rozszerzenia które znajduje się po lewej stronie w postaci trójkąta zaraz przy nazwie np. 1 VA . Oczywiście musi być włączone widoczne WAWE (ctrl+W) ale w ustawienach domyślnych powinno być już załączone.
Życzę powodzenia i oby tylko takich kłopotów.


piątek, 13 kwietnia 2007, 22:06
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL