Teraz jest niedziela, 20 października 2019, 00:27




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
 Edius + Vitascene = problem ? 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: poniedziałek, 30 sierpnia 2004, 23:38
Posty: 94
Post Edius + Vitascene = problem ?
Witam! Proszę o pomoc użytkowników Ediusa i Vitascene, bo mamy z tym poważne problemy( piszę mamy - aktualnie 2 osoby), a nikt nie potrafi skutecznie pomóc...ba , nawet zdiagnozować problemu...liczę na pomoc właśnie użytkowników Edka, dlatego tu zamieszczam linka do dyskusji :)

http://www.swiatobrazu.pl/forumwideo/vi ... 5d6b900421

A jeśli sprawa faktycznie bardziej dotyczy Edka- przenieśmy się z dyskusją tu może... ?

I przepraszam za zamieszanie na forum ;)
pzdr! Nixi

[ Dodano: Czw Kwi 26, 2007 6:38 pm ]
Problem już rozwiązany :)
Szczegóły w linku wyżej

_________________
NLE PC Q9400@3,25GHz, Edius DVX 4.60, Vitascene 1.035-Heroglyph 2.6, JVC GY-HM70, 2x Canon HV20


wtorek, 24 kwietnia 2007, 17:25
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL