Teraz jest czwartek, 17 października 2019, 09:05




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 PROCODER 2 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 28 listopada 2006, 17:56
Posty: 21
Post PROCODER 2
Witam!
Mam pytanko!!!
Jkie ustawienia kodeka aby wrzucić dwie godziny materiału DV.
Pozdrawiam


sobota, 16 czerwca 2007, 11:28
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 2 kwietnia 2007, 23:33
Posty: 1690
Lokalizacja: Tarnów
Post 
he??

_________________
Retail OSX 10.6.5
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz
GA-EP35-DS3
4GB RAM 800Mhz
GF8600GT 256 MB VRAM


sobota, 16 czerwca 2007, 11:34
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 17 lutego 2005, 12:23
Posty: 629
Post 
http://www.videohelp.com/calc.htm

_________________
Powoli do celu...


sobota, 16 czerwca 2007, 23:50
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 maja 2003, 04:24
Posty: 3416
Lokalizacja: zachodniopomorskie
Post 
Wykorzystaj program uruchamiając go w trybie Procoder2Wizard tam masz gotowe czasy dla wynikowego pliku bez potrzeby kalkulowania stopnia bitrate itp.
Pozdrawiam gorąco


wtorek, 19 czerwca 2007, 00:11
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL