Teraz jest wtorek, 22 października 2019, 03:26




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Jak skonfigurować timeline aby realizował .... 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 11 lipca 2007, 10:31
Posty: 1
Post Jak skonfigurować timeline aby realizował ....
Jak skonfigurować timeline aby realizował za każdym razem po przecięciu pliku i łączeniu przejście obraz -obraz.Zakupiłem Ediusa z v4 a mam opis do 3.Może któryś z kolegów nie potrzebuje już CD z podpowiedziami przyznam że na razie trochę ciężko idzie.Z góry dziękuję za wyrozumiałość.


środa, 11 lipca 2007, 10:49
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 28 listopada 2005, 17:03
Posty: 351
Post 
Witam!

Może jakimś wyjściem zadowalającym Cię w codziennej pracy będzie opcja zaznaczania wszystkich interesujących Cię ujęć (np. przez zaznaczenie pierwszego ujęcia i ostatniego z "Shift") i wrzucenie na to wybranego rodzaju przejścia. Działa skutecznie, a nie wprowadza możliwości przypadkowego przenikania na obrazach które takiego efektu mieć nie powinny.

_________________
pasja i praca


środa, 11 lipca 2007, 13:50
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL