Teraz jest wtorek, 22 października 2019, 04:32




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Jak to zrobic?bo juz nie mam zdrowia. 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 12 lutego 2007, 16:43
Posty: 247
Lokalizacja: wielkopolskie
Post Jak to zrobic?bo juz nie mam zdrowia.
Z tego co widze to edius potrafi mnie wkurzyc szczególikami ale niech juz tak bedzie bo wiem ze nie ma idealnego softu ale nie o to chodzi.Słuchajcie dlaczego nie moge zrobic takiej prostej rzeczy a mianowicie;robie grupe z kilku klipów,wkładam na nie jakis filtr czy np.speed i robie np.50% speed.I tylko jest zmiana na jednym z klipów a na reszcze nie .Przeciez takie proste sprawy studioo 9 plu potrafi a edius kuzwa mac nie.Czy ja sie myle czy ktos mnie oswieci ..pozdro.


piątek, 27 lipca 2007, 21:10
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 2 kwietnia 2007, 23:33
Posty: 1690
Lokalizacja: Tarnów
Post 
to zamiast grupy to tą sekwencje wstaw do innej i wtedy nałóż filtr... może zadziała

_________________
Retail OSX 10.6.5
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz
GA-EP35-DS3
4GB RAM 800Mhz
GF8600GT 256 MB VRAM


piątek, 27 lipca 2007, 21:22
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL