Teraz jest piątek, 22 listopada 2019, 02:27




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 instalacja Ediusa 4 na windows 2000 i dziwny komunikat 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: poniedziałek, 9 stycznia 2006, 11:38
Posty: 65
Lokalizacja: podlaskie_łomża
Post instalacja Ediusa 4 na windows 2000 i dziwny komunikat
Wie może ktoś co się dzieje, gdy instaluje Ediusa na Win 2000Pro to w środku instalacji wyskakuje dziwny komunikat:


Załączniki:
Edius kopia.jpg
Edius kopia.jpg [ 115.74 | Przeglądane 74 razy ]
piątek, 18 kwietnia 2008, 16:49
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 4882
Lokalizacja: Tczew
Post Re: instalacja Ediusa 4 na windows 2000 i dziwny komunikat
To jest pytanie, jak zamontować instalatora windowsowego z XP (i to pewnie najnowszego), do Windowsa 2000? (Znam też inne - po co?). Musiał byś poszukać rozwiązania wśród pasjonatów tego sympatycznego systemu. Czytałem już niejedno o uzupełnianiu jego bibliotek, do stanu praktycznie tożsamego z XP, więc można. Jak ktoś lubi :wink: .

_________________
最诚挚的问候


piątek, 18 kwietnia 2008, 22:55
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: poniedziałek, 9 stycznia 2006, 11:38
Posty: 65
Lokalizacja: podlaskie_łomża
Post Re: instalacja Ediusa 4 na windows 2000 i dziwny komunikat
A ha to w tym rzecz.
To będę musiał poszukać gdzieś rozwiązania.A na system win2000 nie narzekam A.P 6 świetnie się spisuje i bez problemu instaluje
a jak Ediusa chcę zainstalować to wtedy się komplikuje coś.
Dzięki za naprowadzenie


sobota, 19 kwietnia 2008, 07:12
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 26 lutego 2005, 00:01
Posty: 32
Lokalizacja: Warmińsko-Mazurskie
Post Re: instalacja Ediusa 4 na windows 2000 i dziwny komunikat
Miałem ten sam problem, a rada na to jest taka. Zainstalowałem sobie "Win2000autopatcher" i Edek w wesji 4.10 śmiga aż miło. Niestety tylko do tej wersji, bo wyższe odrazu na dzieńdobry krzyczą o winXP SP2. Można też zainstalować sobie system Win2000 w wersji z zaimplementowanym SP4, przynajmniej u mnie tak to działa.

_________________
Arcio
-----------------------------------------
SONY VX2000E, DVStorm2, EDIUS 5.5, Win7


sobota, 19 kwietnia 2008, 10:17
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: poniedziałek, 9 stycznia 2006, 11:38
Posty: 65
Lokalizacja: podlaskie_łomża
Post Re: instalacja Ediusa 4 na windows 2000 i dziwny komunikat
mam zainstalowany SP 4 na win 2000 i właściwie dziwi mnie ten komunikat
może doinstaluje jeszcze "Win2000autopatcher" ale jak mam SP 4 to nie wiem czy to pomoże , ale później pokombinuje


sobota, 19 kwietnia 2008, 11:08
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL