Teraz jest niedziela, 20 października 2019, 23:51




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Edius Pro 3.30 + FX-1 = capture 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 19 kwietnia 2008, 16:31
Posty: 8
Post Edius Pro 3.30 + FX-1 = capture
Witam. Posiadam Edka Pro 3.30 + kamerę Sony FX-1. Czy jest możliwe ściąganie obrazu (capture) HDV poprzez złącze Fire Ware? Jak ustawić parametry Edka? Proszę o wskazówki.


sobota, 19 kwietnia 2008, 16:37
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 19 kwietnia 2008, 16:31
Posty: 8
Post Re: Edius Pro 3.30 + FX-1 = capture
...dodam, że ustawiam Edka: Input Settings/Generic HDV - Input/Canopus HQ 1080/50i. Program widzi kamerę i jest możliwość sterowania. Podczas capture obraz na ekranie Edka jest czarny i nie ściąga się do PC.


sobota, 19 kwietnia 2008, 19:47
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 19 kwietnia 2008, 16:31
Posty: 8
Post Re: Edius Pro 3.30 + FX-1 = capture
... co taka cisza ? :D


niedziela, 20 kwietnia 2008, 12:55
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL