Teraz jest wtorek, 15 października 2019, 08:30




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 edius i timecode 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 11 maja 2008, 17:37
Posty: 10
Post edius i timecode
czy miał ktos taki problem:
eksportuje z ediusa przez procodera plik do mpeg2 i bardzo czesto wychodzi mi plik z timecodem. Czy jest jakas opcja która za to odpowiada w ustwieniach ediusa


poniedziałek, 12 maja 2008, 13:56
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 2 kwietnia 2007, 23:33
Posty: 1690
Lokalizacja: Tarnów
Post Re: edius i timecode
jesli chodzi Ci o Timecode graficzny na obrazie to jest możliwe że wybierasz nie tą opcje co trzeba przy Exporcie, prawdopodobnie klikasz Print to file (Display Timecode)

_________________
Retail OSX 10.6.5
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz
GA-EP35-DS3
4GB RAM 800Mhz
GF8600GT 256 MB VRAM


poniedziałek, 12 maja 2008, 14:22
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 11 maja 2008, 17:37
Posty: 10
Post Re: edius i timecode
no nie. Robie eksport - print do file - i nie zawsze ale około 60% przypadów w szczególności przy 1 pass robi mi time code na pliku m2p


poniedziałek, 12 maja 2008, 15:50
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL