Teraz jest niedziela, 20 października 2019, 23:50




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 TITLEMOTION 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 22 listopada 2006, 13:36
Posty: 87
Post TITLEMOTION
Jak zainstalować TM pod EDIUSEM 5 ??
Z XPLODEM też jest problem.

Ma ktoś pomysł na to ??


piątek, 17 października 2008, 18:06
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: sobota, 25 września 2004, 22:45
Posty: 72
Post Re: TITLEMOTION
Powinno pomóc .
http://rapidshare.com/files/155455092/Xplode_tm_E5.rar.html


niedziela, 19 października 2008, 12:25
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 22 listopada 2006, 13:36
Posty: 87
Post Re: TITLEMOTION
Dzięki za odpowiedź, ale plik jest pusty:)
Poza tym po dłuźszych kombinacjach zainstalowałem już xplode 4.6 i TM.
Pozostaje jeszcze kwestia ustawień Hardware których Edius 5 nie zapamiętuje.


niedziela, 19 października 2008, 13:11
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: sobota, 25 września 2004, 22:45
Posty: 72
Post Re: TITLEMOTION
to jest wpis do rejestru . Po tym zabiegu Xplode i TM chodzą w nowym Ediusie 5


niedziela, 19 października 2008, 13:25
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 22 listopada 2006, 13:36
Posty: 87
Post Re: TITLEMOTION
Dlaczego przy wyborze nowego projektu w ediuse o parametrach audio 24 bit i 8ch nie mam wogóle głosu w głośnikach tylko na telewizorze??


niedziela, 19 października 2008, 14:17
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 24 marca 2003, 19:58
Posty: 393
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: TITLEMOTION
Witam!
Panowie, kombinujecie "jak kon pod gore" z instalacja TITLEMOTIONPRO.
Pod Ediusem5 nie ma zadnych problemow i nie trzeba robic jakichs
wpisow do rejestru bo wszystko jest na oryginalnych plytach.

Instalacja TitleMotionPro wyglada tak ze trzeba ja zainstalowac
z dolaczonej plyty z Ediusem5 a po instalacji komputer zapyta
sie o wlozenie ORYGINALNEJ plyty z TitleMotionPro ktora byla
dodatkach ze starym Ediusem 3 lub 4. Poprostu ta wersja to tzw.
uaktualnienie i trzeba miec ORGINALNY TITLEMOTION aby go zainstalowac.

Widac ze chyba niemacie :wink: bo inaczej nie mielibyscie problemu.

Pozdrawiam
p.s. o problemach z zapisywaniem ustawien pisalem w tym watku:
viewtopic.php?f=37&t=25317

_________________
iSLATE - http://www.islate


piątek, 24 października 2008, 15:38
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 22 października 2006, 23:57
Posty: 537
Lokalizacja: Lisewiec koło Kolbud koło Gdańska :)
Post Re: TITLEMOTION
A ja dodam tylko tyle że TitleMotionPro jest dodawany tylko do wersji BOX - jeżeli chodzi o Ediusa 5.

A swoją drogą dodają soft który ma już ponad dwa lata i mogliby się zdobyć na coś więcej.

_________________
Edius 8.xx, Sony VEGAS PRO 10.0 + DVD Architekt 6.0
GG: 467185
Skype: ArekWP
Odbitki na KODAK PROFESSIONAL w rozsądnych cenach http://www.fotogosia.pl - zapraszamy :)


środa, 10 grudnia 2008, 09:13
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL