Teraz jest niedziela, 17 listopada 2019, 18:06




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 ProCoder 3 Błąd 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 23 października 2008, 08:27
Posty: 37
Post ProCoder 3 Błąd
Witam, gdy chce encodować w programie ProCoder 3 Wyskakuje mi błąd
"Avi Reader: Nieokreślony błąd." Proszę o pomoc.


piątek, 20 lutego 2009, 09:25
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 maja 2003, 04:24
Posty: 3416
Lokalizacja: zachodniopomorskie
Post Re: ProCoder 3 Błąd
Pytanie jest w stylu "jechałem samochodem i się zepsuł" co może być z nim nie tak?
Powodów może być nieskończenie wiele, a każdy z nich pochodzić może z innego powodu.

_________________
Film jest jak seks: gdy nie ma uczucia, nawet technika nie pomoże
Pytania na pw. - tylko osobiste nie związane z forum!


piątek, 20 lutego 2009, 17:10
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL