Teraz jest wtorek, 15 października 2019, 02:03




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 Vitascene + Edius 
Autor Wiadomość
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: wtorek, 27 sierpnia 2002, 23:57
Posty: 181
Post Vitascene + Edius
Witam, podczas instalicji vitasceny do ediusa 5.0 wyskakuje taki błąd i nie moge zaistalowac programu. Orietuje sie ktoś z kolegów o co chodzi w tym temacie? Dodam z pod wersje 4,6 ediusa zainstalowalo sie normalnie, natomiast pod 5 triala nie chce. Z góry dziekuje za pomoc - Pzdr


Załączniki:
Błąd Vitscene.jpg
Błąd Vitscene.jpg [ 40.91 | Przeglądane 86 razy ]
sobota, 14 marca 2009, 12:41
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: wtorek, 27 czerwca 2006, 10:02
Posty: 114
Post Re: Vitascene + Edius
Sprawdzałeś na stronie ProDad? Pewnie wypuścili łatkę która umożliwi instalacje na wersji 5.


sobota, 14 marca 2009, 13:29
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 18 grudnia 2008, 21:43
Posty: 308
Lokalizacja: Tarnów
Post Re: Vitascene + Edius
Być może Vitascene nie widzi programu bo jest to jak piszesz Trial.
Z pełną wersją Ediusa 5 działa bezproblemowo.
Poza tym do instalacji z "piątką" potrzebujesz patcha: Edius 5 -- Service 1.0.40 [27 Nov 2008]
Można go pobrać tutaj:

LINK


sobota, 14 marca 2009, 13:32
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: wtorek, 27 sierpnia 2002, 23:57
Posty: 181
Post Re: Vitascene + Edius
Dzieki za szybką reakcje, panie Bogdanie, czyli rozumiem ze najpierw instalowac tego pacza z podanego linka?

Jednak chyba nie o to chodzi, pacz instaluje sie po połnej wersi, a jak pisałem powyzej nie moge jej zainstalowac wiec sytuacja patowa.
Pzdr


sobota, 14 marca 2009, 13:54
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL