Teraz jest wtorek, 15 października 2019, 08:53




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
 Edius 5 - audio na timeline 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 25 marca 2009, 12:15
Posty: 2
Post Edius 5 - audio na timeline
Witam!
Jestem tutaj pierwszy raz, wideo zajmuję się amatorsko.
Mój problem wygląda następująco:
na ścieżce 1VA mam zmontowany krótki film i jak chcę dodać klip wideo na ścieżkę 2VA audio z tego klipu wideo zawsze mi "kładzie" na ścieżce 1VA i zaczyna mi mieszać na 1VA.
Podejrzewam ze problem tkwi w ustawieniach , tylko w jakich ?
Pozdrawiam i dziękuję za ewentualna pomoc.


środa, 25 marca 2009, 12:32
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 2 kwietnia 2007, 23:33
Posty: 1690
Lokalizacja: Tarnów
Post Re: Edius 5 - audio na timeline
masz włączony Insert - wiec zmien na Overwrite ew. wyłącz opcję Sync Mode
i wczesniej zaznacz ściezke docelową ;]

_________________
Retail OSX 10.6.5
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz
GA-EP35-DS3
4GB RAM 800Mhz
GF8600GT 256 MB VRAM


środa, 25 marca 2009, 15:11
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 25 marca 2009, 12:15
Posty: 2
Post Re: Edius 5 - audio na timeline
Dzięki!


środa, 25 marca 2009, 15:58
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 14 czerwca 2009, 21:56
Posty: 4
Post Re: Edius 5 - audio na timeline
Witam!
Mam pytanko odnośnie Audio w ediusie 5. Niekture mp3 mi dziala i wchodzi na sciezke a niektore nie chca. Co zrobic?
z gory dziekuje za podpowiedz


środa, 17 czerwca 2009, 14:34
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 2 kwietnia 2007, 23:33
Posty: 1690
Lokalizacja: Tarnów
Post Re: Edius 5 - audio na timeline
do wave pcm skonwertować (16bit, stereo, 48kHz)

_________________
Retail OSX 10.6.5
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz
GA-EP35-DS3
4GB RAM 800Mhz
GF8600GT 256 MB VRAM


środa, 17 czerwca 2009, 14:37
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 14 czerwca 2009, 21:56
Posty: 4
Post Re: Edius 5 - audio na timeline
a mogłbys mi opisac operacje pokolei bede wdzieczny


środa, 17 czerwca 2009, 16:25
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 6 czerwca 2008, 19:40
Posty: 1308
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: Edius 5 - audio na timeline
To bardzo proste, przekonaj się sam. Zrobisz to nawet w odtwarzaczu foobar albo dowolnym darmowym konwerterem audio, np:
http://www.videohelp.com/download/DAudi ... taller.exe


środa, 17 czerwca 2009, 16:38
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 14 czerwca 2009, 21:56
Posty: 4
Post Re: Edius 5 - audio na timeline
dobra dzieki sprubuje i napisze


środa, 17 czerwca 2009, 16:40
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 14 czerwca 2009, 21:56
Posty: 4
Post Re: Edius 5 - audio na timeline
dzieki udalo sie :) pozdrawiam


środa, 17 czerwca 2009, 16:52
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL