Teraz jest czwartek, 17 października 2019, 07:39




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Głos w EDKU 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 25 stycznia 2009, 00:39
Posty: 49
Post Głos w EDKU
Zle się może wyraziłem ale problem jest tego typu:
po OPEN CLIP wybrani danego utworu i przerzuceniu go na A1 i po włączeniu PLAY czas utworu płynie te dwa paski od natężenia tez poruszaja sie a w głośnikach cisza! Być może coś trzeba włączyć ala ja już siedzę nad tym 6 godzzin i nic!


czwartek, 9 kwietnia 2009, 23:16
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 2 kwietnia 2007, 23:33
Posty: 1690
Lokalizacja: Tarnów
Post Re: Głos w EDKU
a masz karte canopusa? ja sie na tych sprzetach nie znam ale moze tam dzwiek wychodzic, inna opcja to moze coś nie tak w Audio Mixer, ew. właczyłes sobie jakims cudem mapowanie ścieżki audio na inne kanały i dlatego mozesz nie slyszec tego dzwieku

_________________
Retail OSX 10.6.5
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz
GA-EP35-DS3
4GB RAM 800Mhz
GF8600GT 256 MB VRAM


czwartek, 9 kwietnia 2009, 23:23
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 25 stycznia 2009, 00:39
Posty: 49
Post Re: Głos w EDKU
Dzięki CROOLICK !
Natchnąłeś mnie i doszedłem co było przyczyną a mianoeicie stworzyłem zły NEW PRESET i to było przyczyną! I teraz wszystko gra!


czwartek, 9 kwietnia 2009, 23:51
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 2 kwietnia 2007, 23:33
Posty: 1690
Lokalizacja: Tarnów
Post Re: Głos w EDKU
to teraz ja zapytam co zrobić jesli uzyje presetu DVCPRO 8ch i zmapuje któreś ścieżki audio na kanały inne niż 'a12' np 'a34' itd. żeby to słyszeć na głośnikach wpietych w karte dźwiekową? bo w Audio Mixer widac że dźwięk jest w tych kanałach ale go wcale nie słysze (w pliku sie elegancko zapisuje)

_________________
Retail OSX 10.6.5
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz
GA-EP35-DS3
4GB RAM 800Mhz
GF8600GT 256 MB VRAM


piątek, 10 kwietnia 2009, 00:00
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 25 stycznia 2009, 00:39
Posty: 49
Post Re: Głos w EDKU
Witam
Sorki ale nie jestem w stanie odpowiedzieć ci na tak poważne pytanie bo ja z Ediusem to dopiero zaczynam! Wcześniej pracowałem na Pinnacel studio


piątek, 10 kwietnia 2009, 19:38
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL