Teraz jest niedziela, 20 października 2019, 05:53




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 brak procodera w edku 5? 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: piątek, 24 października 2008, 20:11
Posty: 75
Lokalizacja: Płońsk-mazowieckie
Post brak procodera w edku 5?
Czy ktoś próbował tworzyć mpeg dla dvd w ediusie 5? Czy jest jakaś różnica w uzyskanym obrazie gdybyśmy to zrobili za pomocą procodera który jest w starszych wersjach?
Proszę o opinię.


czwartek, 7 maja 2009, 15:49
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 22 października 2006, 23:57
Posty: 537
Lokalizacja: Lisewiec koło Kolbud koło Gdańska :)
Post Re: brak procodera w edku 5?
Jak dla mnie jakość kodowania Edka w porównaniu do Prokodera (w pełnej wersji) to PORAŻKA.

ArekWP

_________________
Edius 8.xx, Sony VEGAS PRO 10.0 + DVD Architekt 6.0
GG: 467185
Skype: ArekWP
Odbitki na KODAK PROFESSIONAL w rozsądnych cenach http://www.fotogosia.pl - zapraszamy :)


czwartek, 14 maja 2009, 07:27
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 18 grudnia 2008, 21:43
Posty: 308
Lokalizacja: Tarnów
Post Re: brak procodera w edku 5?
Zawsze możesz dokupić ProCodera 3 pro :lol:
A jeżeli jesteś posiadaczem Ediusa w wersji 3x, 4x to wystarczy zakupić upgrade do ProCodera 3 PRO ...


czwartek, 14 maja 2009, 09:19
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 22 października 2006, 23:57
Posty: 537
Lokalizacja: Lisewiec koło Kolbud koło Gdańska :)
Post Re: brak procodera w edku 5?
Beiks sprzedaje taki upgrade PROKODERA do samego Ediusa 5 - więc poprzednia wersja nie jest wymagana.

_________________
Edius 8.xx, Sony VEGAS PRO 10.0 + DVD Architekt 6.0
GG: 467185
Skype: ArekWP
Odbitki na KODAK PROFESSIONAL w rozsądnych cenach http://www.fotogosia.pl - zapraszamy :)


piątek, 15 maja 2009, 07:29
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: piątek, 24 października 2008, 20:11
Posty: 75
Lokalizacja: Płońsk-mazowieckie
Post Re: brak procodera w edku 5?
Posiadam procodera 3 ,ale nie bardzo wiem jak wyjść z Ediusa 5 żeby mi nie przeliczył pliku lub wejść bezpośrednio z projektem do procodera. Ktokolwiek wie jak to zrobić prośba o pomoc.


sobota, 16 maja 2009, 10:13
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL