Teraz jest niedziela, 20 października 2019, 05:30




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Edius i H264 
Autor Wiadomość
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: czwartek, 24 marca 2005, 23:35
Posty: 129
Post Edius i H264
Witam
Wczoraj zainstalowałem upgrade 5,12 i zaczęły się schody. Do tej pory(wersja 5.10) nie miałem żadnego problemu z kodowaniem QuickTime H264 w dowolnej rozdzielczości. Teraz pojawia się komunikat: "Nieokreślony błąd" nawet jeżeli ustawiam rozdzielczość zgodną z projektem. Czy któryś z kolegów spotkał się z tym problemem, a może ktoś wie, jak go rozwiązać? Z góry dziękuję za odpowiedzi.Pozdrawiam

_________________
Jutro to dziś, tylko że jutro


sobota, 29 sierpnia 2009, 10:54
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: czwartek, 24 marca 2005, 23:35
Posty: 129
Post Re: Edius i H264
Mam do Was jeszcze jedno pytanie; jak można, w miarę bezpiecznie wrócić do poprzedniej wersji?(czy "przywracanie systemu" to dobre rozwiązanie?). Pozdrawiam

_________________
Jutro to dziś, tylko że jutro


sobota, 29 sierpnia 2009, 11:22
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 4863
Lokalizacja: Tczew
Post Re: Edius i H264
Spróbować można, ale lepszym wyjściem jak mi się wydaje, będzie odinstalowanie Ediusa i powtórna instalacja. Przy okazji Edius wpisze jeszcze raz swoje kodeki.

_________________
最诚挚的问候


sobota, 29 sierpnia 2009, 16:46
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL