Teraz jest poniedziałek, 21 października 2019, 00:29




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 edius 5.0 co przestawione ? 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 3 czerwca 2009, 18:19
Posty: 56
Post edius 5.0 co przestawione ?
Mam problem którego wcześniej nie było. Nie mogę ani zdjęć ani filmów przyciętych wcześniej przeciagnąć żeby wydłużyć je.
Co się mogło przestawic mi ? pomóżcie :( :(


środa, 20 stycznia 2010, 13:00
Zobacz profil
Nowy
Nowy
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 20 stycznia 2010, 19:23
Posty: 8
Post Re: edius 5.0 co przestawione ?
może sync mode ??

nic podobnego nie miałem ale warto spróbować...

_________________
.
napis w toalecie: "OLEJ SYSTEM SRAJ PRZEZ OKNO"\.


czwartek, 21 stycznia 2010, 18:58
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 3 czerwca 2009, 18:19
Posty: 56
Post Re: edius 5.0 co przestawione ?
nie wiem gdzie ta opcja ale zaraz poszukam. Dzięki


czwartek, 21 stycznia 2010, 19:31
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 3 czerwca 2009, 18:19
Posty: 56
Post Re: edius 5.0 co przestawione ?
czy zaznaczone czy nie problem nie znika :(


czwartek, 21 stycznia 2010, 19:42
Zobacz profil
Nowy
Nowy
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 20 stycznia 2010, 19:23
Posty: 8
Post Re: edius 5.0 co przestawione ?
to niestety nie na moją głowe... Ale poszukam jutro w pracy może coś znajde.

_________________
.
napis w toalecie: "OLEJ SYSTEM SRAJ PRZEZ OKNO"\.


czwartek, 21 stycznia 2010, 19:47
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 3 czerwca 2009, 18:19
Posty: 56
Post Re: edius 5.0 co przestawione ?
Na drugim projekcie importowanym do bieżącego funkcja działa.


czwartek, 21 stycznia 2010, 20:22
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 3 czerwca 2009, 18:19
Posty: 56
Post Re: edius 5.0 co przestawione ?
przypuszczam,że to mój błąd w trakcie pracy nad projektem. Może gdzieś nie rozgrupowałam dobrze fonii z wizją i coś blokuje choć tego nie widać. Dziwne tylko, że na każdym kawałku.
Pozdrawiam dzięki za chęć pomocy.
Poz skopiowaniu do drugiego projektu widzę mały kawałek fonii wyrzucam go
i wszystko jest okey.


piątek, 22 stycznia 2010, 10:39
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL