Teraz jest niedziela, 20 października 2019, 23:59




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 
 Edius i win 7 64 bit 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 9 marca 2010, 10:25
Posty: 2
Post Edius i win 7 64 bit
Bardzo proszę użytkowników o opinie czy wszystko działa prawidłowo w Ediusie z Win 7 64 bit. Z góry dzięki.


wtorek, 9 marca 2010, 10:29
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7234
Lokalizacja: wawa
Post Re: Edius i win 7 64 bit
przy odpowiedniej konfiguracji dziala prawidlowo nie wliczajac oczywiscie niedorobek systemowych w roznych wersjach windows jak i samych mankamentow Ediusa, ktore maja zostac wyeliminowane od wersji 5.5


wtorek, 9 marca 2010, 10:44
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 22 października 2006, 23:57
Posty: 537
Lokalizacja: Lisewiec koło Kolbud koło Gdańska :)
Post Re: Edius i win 7 64 bit
U mnie bez problemów - Notebook - C2D 2GHz, 4 GB RAM, Ati 2400, 250 + 320 GB HDD

_________________
Edius 8.xx, Sony VEGAS PRO 10.0 + DVD Architekt 6.0
GG: 467185
Skype: ArekWP
Odbitki na KODAK PROFESSIONAL w rozsądnych cenach http://www.fotogosia.pl - zapraszamy :)


wtorek, 9 marca 2010, 22:45
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 8 maja 2008, 21:26
Posty: 143
Post Re: Edius i win 7 64 bit
a u mnie ogromne problemy.... cały czas mi wywala program podczas pracy (EDIUS 5,5 + pluginy prodad, win 7 ultimate 64bit)...

nie mam pojecia co moze byc nie tak....
instalowalem po kolei ediusa 5.00 > 5.10 > 5.50 potem doinstalowałem prodad'y...

Mam Quada 4x2,4, Geforce GTX 220 1GB, 4GB Ram...

_________________
Czy świat wiele się zmieni, gdy z młodych gniewnych powstaną starzy wkur***ni?


poniedziałek, 26 kwietnia 2010, 17:26
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 22 października 2006, 23:57
Posty: 537
Lokalizacja: Lisewiec koło Kolbud koło Gdańska :)
Post Re: Edius i win 7 64 bit
Ja nie mam PRODAD'a ;)

_________________
Edius 8.xx, Sony VEGAS PRO 10.0 + DVD Architekt 6.0
GG: 467185
Skype: ArekWP
Odbitki na KODAK PROFESSIONAL w rozsądnych cenach http://www.fotogosia.pl - zapraszamy :)


poniedziałek, 26 kwietnia 2010, 22:40
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 18 grudnia 2008, 21:43
Posty: 308
Lokalizacja: Tarnów
Post Re: Edius i win 7 64 bit
Nie instaluj dodatkowych "pluginów" .
Poczekaj aż firmy zrobią "łatki" do wersji Ediusa 5.5 :mrgreen:


wtorek, 27 kwietnia 2010, 10:53
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: wtorek, 27 sierpnia 2002, 23:57
Posty: 181
Post Re: Edius i win 7 64 bit
Witam, orientujecie się koledzy czy te łatki do prodatów już są?
Pzdr


wtorek, 1 czerwca 2010, 11:19
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7234
Lokalizacja: wawa
Post Re: Edius i win 7 64 bit
dzisiaj w firmie sprawdzilem, vitascena zainstalowana do wersji 5.1 dziala po updacie do 5.5 poprawnie


czwartek, 3 czerwca 2010, 00:31
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 12 czerwca 2005, 19:34
Posty: 44
Lokalizacja: Maków Mazowiecki
Post Re: Edius i win 7 64 bit
Do Prodada jest service pack, więcej napisałem:
http://www.swiatobrazu.pl/forumwideo/viewtopic.php?f=37&t=28389
Pozdrawiam
Maciek


środa, 1 września 2010, 20:16
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL