Teraz jest wtorek, 15 października 2019, 08:35




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 dzwięk w projekcie nie jest stereo !!! pomocy 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 28 listopada 2009, 10:29
Posty: 17
Post dzwięk w projekcie nie jest stereo !!! pomocy
Kto wie co trzeba zrobić, by dźwięk w projekcie i filmie był stereo....???
Po eksportowaniu do ediusa Noe 2 pliku mp3 podczas odtwarzania samej ścieżki audio-chodzą dwa kanały, po dodaniu do linii czasu tego pliku w projekcie- chodzi już tylko jeden ???

nie mam pojęcia dlaczego, przy audio ustawiam kanł stereo 1,2 ale nic to nie zmienia ... ale np po dodaniu pliku wma wszystko jest ok.

pomocy...


środa, 24 marca 2010, 12:38
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: czwartek, 24 marca 2005, 23:35
Posty: 129
Post Re: dzwięk w projekcie nie jest stereo !!! pomocy
Kiedy masz klip na timeline, prawy przycisk myszy; properites; audio info - powinno być zaznaczone: "Stereo"

_________________
Jutro to dziś, tylko że jutro


środa, 24 marca 2010, 23:04
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 28 listopada 2009, 10:29
Posty: 17
Post Re: dzwięk w projekcie nie jest stereo !!! pomocy
mam zaznaczone stereo...ale dźwięk dziwnie tylko na 1 kanale pokazuje.


czwartek, 25 marca 2010, 12:30
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 2 kwietnia 2007, 23:33
Posty: 1690
Lokalizacja: Tarnów
Post Re: dzwięk w projekcie nie jest stereo !!! pomocy
na wykresie waveform czy w mikserze audio?

_________________
Retail OSX 10.6.5
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz
GA-EP35-DS3
4GB RAM 800Mhz
GF8600GT 256 MB VRAM


czwartek, 25 marca 2010, 12:54
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: wtorek, 27 czerwca 2006, 10:02
Posty: 114
Post Re: dzwięk w projekcie nie jest stereo !!! pomocy
Przerób utwór mp3 na wave 48kHz.Powinno pomóc.


czwartek, 25 marca 2010, 13:21
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 28 listopada 2009, 10:29
Posty: 17
Post Re: dzwięk w projekcie nie jest stereo !!! pomocy
otworzyłem nową sekwencję, przekopiowałem projekt, dorzuciłem muzę w mp3-pomogło, teraz na głównym ekranie chodzą 2 kanały..
chyba się udało..
dzięki za pomoc panowie


piątek, 26 marca 2010, 00:47
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL