Teraz jest niedziela, 20 października 2019, 00:24




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Vitascene text a Edius 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 13 stycznia 2010, 11:20
Posty: 9
Post Vitascene text a Edius
Witam
Chciałbym w ediusie na czarnym tle za pomocą vitascene zastosować efekt przenikania gotowego napisu z kanałem alfa zapisanego w png. Po uruchomieniu vitascene z gotowym napisem w oknie podglądu wszystko jest ok. Po zatwierdzeniu projektu napisu i naciśnięciu wtyczki w vitascene przerzuca mnie do Ediusa i nie działa to tak jak wczesniej w oknie vitascene czy jest na to jakiś sposób?


piątek, 7 maja 2010, 14:18
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 3 sierpnia 2008, 10:28
Posty: 43
Post Re: Vitascene text a Edius
tak zmiana oprogramowania na inne !!!! :D :D


piątek, 7 maja 2010, 19:41
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 13 stycznia 2010, 11:20
Posty: 9
Post Re: Vitascene text a Edius
chwile posiedziałem no i sie udało ;) pozdrawiam


sobota, 8 maja 2010, 11:39
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL