Teraz jest wtorek, 15 października 2019, 09:15




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 problem z przejsciami 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 5 grudnia 2009, 15:33
Posty: 59
Post problem z przejsciami
Witam

Mam pytanko robie projekt i na 1 scieżcze 1 VA daje film razem z muzyką na 2 scieżce 2V tylko sam obraz na przebitke i w momencie gdy chec wstawić efekt przejscia pomiedzy klipami na scieżce 2 V efekt mi nie wchodzi pomiedzy klip tylko zaraz ponize klipu na sciezke na ktorej jest sciemnianie obrazu co moze być tego przyczyna , a powiem ze w tym samym projekcie mam zmontowane wczesniej przejscia i wszystko jest ok

Z góry dzieki za pomoc

Pozdrawiam


poniedziałek, 28 czerwca 2010, 09:45
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 31 sierpnia 2006, 01:30
Posty: 451
Lokalizacja: Poznań
Post Re: problem z przejsciami
Najczęściej dzieje się tak, gdy masz zaznaczoną złą ścieżkę. Sprawdź po lewej stronie czy czasami nie jest zaznaczona ścieżka 1VA zamiast 2V.

_________________
...zanim coś napiszesz...poczuj się dyplomatą...
2xProcesor, 1xPłyta główna, 4xPamięc ram, 1xCDROM, 1xFDD, 6xDysk twardy, 1xKarta graficzna, 1xZasilacz


poniedziałek, 28 czerwca 2010, 10:51
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 19 marca 2010, 16:00
Posty: 57
Post Re: problem z przejsciami
andrzej_men napisał(a):
Najczęściej dzieje się tak, gdy masz zaznaczoną złą ścieżkę. Sprawdź po lewej stronie czy czasami nie jest zaznaczona ścieżka 1VA zamiast 2V.


Dokładnie, ja całkiem wyłączyłem wszystkie linie ( na żadnej nie mam zaznaczonego "v") dzięki temu wszelkie przejścia itp wchodzą mi na aktualnie zaznaczona ścieżkę, przynajmniej mi tak się wygodniej pracuje.


poniedziałek, 28 czerwca 2010, 12:28
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 5 grudnia 2009, 15:33
Posty: 59
Post Re: problem z przejsciami
Zrobiłem tak jak pisaliscie w 1 odpowiedzi ale dalej nie moge dawać efektu na scieżce 2 V jest ona podswietlona wyskakuje mi jak najezdzam kursorem kółko zablokowane co zrobic aby dodac efekt


piątek, 2 lipca 2010, 10:50
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL