Teraz jest niedziela, 20 października 2019, 05:54




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Problem z efektami przejścia 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 20 lutego 2010, 18:29
Posty: 13
Post Problem z efektami przejścia
Mam problem dotyczący efektów (transitions). W Ediusie wszystko jest cacy, renderuje, chce wypalić płytę za pomoca programu Corel movie factory, stawiam czaptery i kiedy dochodzę do efektu (który był wybrany z ProDAD, Vitascene Transfer) zamiast w/w efektu mam zielony obraz (cały ekran podczas trwania efektu jest zielony.

Z Ediusa, jak i z komputera wszystko odtwarza cacy, tylko w tym Corelu coś jest nie tak. A wiadomo, zmiana efektu to może nie jest kłopot, ale 20 minut w plecy przeznaczone na rendering.

Jak zaradzić temu problemowi?

pozdrawiam.

_________________
99% Ludzi czytając ten post trzyma ręke na myszce.
Nie zdejmuj, jest już za puźno...


wtorek, 29 czerwca 2010, 17:52
Zobacz profil
Nowy
Nowy
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 20 lutego 2010, 18:29
Posty: 13
Post Re: Problem z efektami przejścia
Ni jest zielony. Tylko w tym corelu.

_________________
99% Ludzi czytając ten post trzyma ręke na myszce.
Nie zdejmuj, jest już za puźno...


środa, 30 czerwca 2010, 15:29
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL