Teraz jest środa, 27 stycznia 2021, 19:04




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
 EDIUS 6 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 5 maja 2005, 09:13
Posty: 637
Post Re: EDIUS 6
Bogusław Spala napisał(a):
"Kto może ubiegać się o darmowy upgrade:


Witam, w jaki sposób można bezboleśnie zrobić upgrade? Posiadam HD Stroma ;>

pozdrawiam


piątek, 10 września 2010, 13:22
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Re: EDIUS 6
Szczerze to czegoś tutaj nie rozumiem. Jak dla mnie nie ma podanej daty od której jest darmowy upgrade, a pierwszy raz spotkałbym się z sytuacją kiedy to Hardware decyduje o tej możliwości.


Ostatnio edytowano czwartek, 16 września 2010, 13:00 przez Gość, łącznie edytowano 1 raz

poniedziałek, 13 września 2010, 07:48
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 23 marca 2003, 20:25
Posty: 1600
Lokalizacja: Tarnów
Post Re: EDIUS 6
Digital napisał(a):
Bogusław Spala napisał(a):
"Kto może ubiegać się o darmowy upgrade:


Witam, w jaki sposób można bezboleśnie zrobić upgrade? Posiadam HD Stroma ;>

pozdrawiam


Darmowy upgrade do wersji 6 jest tylko dla tych, którzy zakupili kartę:
HDTHUNDER, HDSpark, HDSpark Pro i HDSTORM z Ediusem 5.
po 1 WRZEŚNIA br. :D

_________________
FACEBOOK
BSMultimedia


środa, 15 września 2010, 13:22
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Re: EDIUS 6
Jak widać opisy w polskich warunakch potrafią wprowadzać niezłe zamieszanie ;)


środa, 15 września 2010, 13:37
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 5 maja 2005, 09:13
Posty: 637
Post Re: EDIUS 6
Bogusław Spala napisał(a):
Darmowy upgrade do wersji 6 jest tylko dla tych, którzy zakupili kartę:
HDTHUNDER, HDSpark, HDSpark Pro i HDSTORM z Ediusem 5.
po 1 WRZEŚNIA br. :D



ale kicha!! :evil:

ciekawe ile będzie kosztował upgrade :roll:


czwartek, 16 września 2010, 12:27
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 28 listopada 2005, 17:03
Posty: 351
Post Re: EDIUS 6
Jeśli znów (tak jak przy przechodzeniu z czwórki na piątkę) dostanę propozycję żeby za jedynego tysiaka przejść wyżej, a potem i tak będę musiał wszystkie drobiazgi ssać ze strony canopusa... to będę bardzo politycznie zawiedziony.

"Robię" w Ediusie od kilku lat, przyzwyczaiłem się i polubiłem go... ale sposób podawania nowości przez producenta jest silnie męczący.

Przejście o jeden numerek wyżej jednak powinno być darmowe... trochę przyzwoitości by nie zaszkodziło, prawda?!

_________________
pasja i praca


czwartek, 16 września 2010, 21:13
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7234
Lokalizacja: wawa
Post Re: EDIUS 6
nie narzekaj, ostatnio mozna bylo kupic edka 5.x za 900 brutto wiec w sumie nie wychodzi tak drogo


czwartek, 16 września 2010, 21:20
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 20 lutego 2006, 22:29
Posty: 672
Post Re: EDIUS 6
romanek11 napisał(a):
ale sposób podawania nowości przez producenta jest silnie męczący.

A kiedy już zacznie działać (koło wersji X.60) to za miesiąc pojawia się nowa X+1 i kolejny wydatek :mrgreen:
Za to go lubię.


czwartek, 16 września 2010, 21:29
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 23 marca 2003, 20:25
Posty: 1600
Lokalizacja: Tarnów
Post Re: EDIUS 6
Zgadzam się całkowicie.
Moim zdaniem upgread'e powinien być DARMOWY.
Niestety Canopus już nas przyzwyczaił, że tak nie jest.
W komfortowej sytuacji są osoby, które zakupiły karty HD Spark, HD Storm
po 1 września. Ci szczęśliwcy dostaną Ediusa 6 za "free".
Reszta, no cóż czekamy na ustalenie ceny upgread'u na polski rynek ...

_________________
FACEBOOK
BSMultimedia


piątek, 17 września 2010, 06:52
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 28 listopada 2005, 17:03
Posty: 351
Post Re: EDIUS 6
Degenerado napisał(a):
nie narzekaj, ostatnio mozna bylo kupic edka 5.x za 900 brutto wiec w sumie nie wychodzi tak drogo


Ja "wynegocjowałem: 799pln... za upgrade! Przedtem jakieś trzy i pół koła za "czwórkę"... jednak ponarzekam sobie. W końcu to nie jedyne wydatki. I jeszcze strzał w kolano z brakiem ProCodera... Kupiłem go z E4, a po zakupieniu E5 dostałem VitaScene (bardzo fajnie) i "zakosiło mi" Procodera (bardzo nie fajnie).

Jednak ponarzekam sobie. Na kasę. Na jej ubywanie.

_________________
pasja i praca


piątek, 17 września 2010, 14:29
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7234
Lokalizacja: wawa
Post Re: EDIUS 6
wybrales ediusa... nie narzekaj, ja kupilem blackmagica z premierem cs3 za 1400 brutto i za darmo dostalem update do cs4, w sklad oczywiscie wchodzi encore i media encoder i nie narzekam... jak sie decyduejsz na ediusa... to coz... biezesz go jakim jest i tez nie narzekaj


piątek, 17 września 2010, 15:23
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 3 sierpnia 2008, 10:28
Posty: 43
Post Re: EDIUS 6
Demo EDIUSA 6 do ściągnięcia 16.10.10 ze strony gv


środa, 13 października 2010, 08:42
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 5 maja 2005, 09:13
Posty: 637
Post Re: EDIUS 6
romanek11 napisał(a):
Ja "wynegocjowałem: 799pln... za upgrade! Przedtem jakieś trzy i pół koła za "czwórkę"... jednak ponarzekam sobie. W końcu to nie jedyne wydatki. I jeszcze strzał w kolano z brakiem ProCodera... Kupiłem go z E4, a po zakupieniu E5 dostałem VitaScene (bardzo fajnie) i "zakosiło mi" Procodera (bardzo nie fajnie).Jednak ponarzekam sobie. Na kasę. Na jej ubywanie.


ProCodera 3 można dostać (posiadając Ediusa) w fajnych pieniądzach np tu:
http://transit.waw.pl/oprogramowanie-ca ... edius.html

Pozdrawiam :mrgreen:


środa, 13 października 2010, 11:13
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7234
Lokalizacja: wawa
Post Re: EDIUS 6
wejdz na ebay.pl , wyszukaj canopus procoder
normalna cena , bez potrzeby posiadania ediusa, a pelna wersja kosztuje 1500zl a nie 2000 jak u nas

mysle ze jakby u nas oficjalnie kosztowala 1500 to duzo osob by sie skusilo ale coz... life, kupowanie u nas jakiegokolwiek oprogramowania poza grami mija sie z celem


środa, 13 października 2010, 11:39
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 31 maja 2010, 11:05
Posty: 1906
Lokalizacja: Opole
Post Re: EDIUS 6
FOTO-SARA napisał(a):
Demo EDIUSA 6 do ściągnięcia 16.10.10 ze strony gv

Podał byś link, coś nie mogę znaleźć.

_________________
Obrazek


środa, 13 października 2010, 12:48
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL