Teraz jest niedziela, 13 października 2019, 23:05




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ] 
 Audio w Ediusie 5.0 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 27 marca 2011, 01:21
Posty: 10
Post Audio w Ediusie 5.0
Chciałbym aby ten Wątek pomagał wszystkim użytkownikom z problemami audio w Ediusie! :)


niedziela, 27 marca 2011, 17:08
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 27 marca 2011, 01:21
Posty: 10
Post Re: Audio w Ediusie 5.0
Jak chce zmienić poziom głośności w Edius 5 linia zakrzywia się, ja chciałbym aby ta linia wyglądała tak -> /--- (mniej więcej) wie ktoś może co zrobić ?


Załączniki:
Komentarz: To są te krzywe. Chciałbym aby linia od poziomu głośności była prosta. ;)
Bez nazwy 1.jpg
Bez nazwy 1.jpg [ 164.1 | Przeglądane 163 razy ]
niedziela, 27 marca 2011, 17:10
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 31 maja 2010, 11:05
Posty: 1906
Lokalizacja: Opole
Post Re: Audio w Ediusie 5.0
Obrazek

_________________
Obrazek


niedziela, 27 marca 2011, 17:27
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 27 marca 2011, 01:21
Posty: 10
Post Re: Audio w Ediusie 5.0
Bardzo dziękuje za pomoc ! ;) Pozdrawiam !


poniedziałek, 28 marca 2011, 13:03
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 12 listopada 2009, 19:00
Posty: 8
Post Re: Audio w Ediusie 5.0
Witam,

Ja z kolei od pewnego czasu próbuję wstawić muzykę do sekwencji jednak Edius nie przyjmuje żadnego pliku dźwiękowego. Wcześniej nigdy nie miałem z tym problemów i wstawiałem takie pliki metodą "przeciągnięcia" pliku do Ediusa Czy wie ktoś w czym tkwi problem?


czwartek, 31 marca 2011, 18:38
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: wtorek, 27 sierpnia 2002, 23:57
Posty: 181
Post Re: Audio w Ediusie 5.0
W jakim formacie jest plik? Jak mp3 to przerób na wav. ,,Edek" ma problemy z mp3


piątek, 1 kwietnia 2011, 09:54
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 22 października 2006, 23:57
Posty: 537
Lokalizacja: Lisewiec koło Kolbud koło Gdańska :)
Post Re: Audio w Ediusie 5.0
I wywal plik mp3 tak żeby projekt go nie widział bo może ci się nie otworzyć :)

_________________
Edius 8.xx, Sony VEGAS PRO 10.0 + DVD Architekt 6.0
GG: 467185
Skype: ArekWP
Odbitki na KODAK PROFESSIONAL w rozsądnych cenach http://www.fotogosia.pl - zapraszamy :)


piątek, 1 kwietnia 2011, 14:14
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 27 marca 2011, 01:21
Posty: 10
Post Re: Audio w Ediusie 5.0
A może mi ktoś powiedzieć jak mięć wszystko w jednym pliku.
Chciałbym pliki w załączniku mieć jako cały jedny plik.
P.S i jak mogłby ktoś powiedzieć jak zamienić plik na DVD, ja umiem ale odrazu wypalając na płytke a chce wypalać w innym programie. Z góry dziękuje! :)


Załączniki:
Bez nazwy 2.jpg
Bez nazwy 2.jpg [ 304.5 | Przeglądane 119 razy ]
piątek, 1 kwietnia 2011, 18:42
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 22 października 2006, 23:57
Posty: 537
Lokalizacja: Lisewiec koło Kolbud koło Gdańska :)
Post Re: Audio w Ediusie 5.0
A możesz powiedzieć co masz na myśli pisząc wszystko w jednym?

_________________
Edius 8.xx, Sony VEGAS PRO 10.0 + DVD Architekt 6.0
GG: 467185
Skype: ArekWP
Odbitki na KODAK PROFESSIONAL w rozsądnych cenach http://www.fotogosia.pl - zapraszamy :)


piątek, 1 kwietnia 2011, 22:05
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 27 marca 2011, 01:21
Posty: 10
Post Re: Audio w Ediusie 5.0
Chce żeby wszystkie scieżki dźwiękowe i obrazu były złączone ze sobą tj. w jeden plik


piątek, 1 kwietnia 2011, 22:26
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: wtorek, 27 sierpnia 2002, 23:57
Posty: 181
Post Re: Audio w Ediusie 5.0
Więc wyeksportuj do formatu jaki potrzebujesz - F11 i wybierasz co to ma byc


piątek, 1 kwietnia 2011, 23:11
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 22 października 2006, 23:57
Posty: 537
Lokalizacja: Lisewiec koło Kolbud koło Gdańska :)
Post Re: Audio w Ediusie 5.0
Dokładnie - wrzucasz wszystko na TL i eksportujesz

_________________
Edius 8.xx, Sony VEGAS PRO 10.0 + DVD Architekt 6.0
GG: 467185
Skype: ArekWP
Odbitki na KODAK PROFESSIONAL w rozsądnych cenach http://www.fotogosia.pl - zapraszamy :)


piątek, 1 kwietnia 2011, 23:30
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 27 marca 2011, 01:21
Posty: 10
Post Re: Audio w Ediusie 5.0
Witam, wie ktoś może jak zrobić by fotografia trzęsła się np. albo coś w tym stylu

Lub na przykład przybliżał się i oddalał.


wtorek, 12 kwietnia 2011, 18:03
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL