Teraz jest poniedziałek, 21 października 2019, 07:23




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 add tranistions 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 27 maja 2010, 18:49
Posty: 2
Post add tranistions
Witam,
Mam drobny problem, z którym nie umiem sobie poradzić.
Gdy wstawiam dwa elementy na timeline i chce dodać do nich defaultowe przejście (ctrl + P) to przejście pojawia mi się tylka na drugim elemencie i nie mam możliwości przeciągnięcia tego na pierwszy element. Zależy mi na tym aby przejście zaczynało sie już na pierwszym.
Kiedyś mi to tak działało ale od jakiegoś czasu nie wiem czemu to defaultowe przejście działa tak a nie inaczej. Gdzie to można zmienić?

pzdr


niedziela, 21 sierpnia 2011, 23:30
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 2 lipca 2007, 17:13
Posty: 1068
Post Re: add tranistions
KLIK - to co ciebie interesuje zaczyna się 1:20 - 1:40 :P Przynajmniej tak mi się zdaje :wink:


poniedziałek, 22 sierpnia 2011, 01:15
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 27 maja 2010, 18:49
Posty: 2
Post Re: add tranistions
dokładnie to. to było za proste.

dzięki wielkie

ps. szkoda ze nie ma przycisku "pomógł".


poniedziałek, 22 sierpnia 2011, 01:29
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL