Teraz jest wtorek, 15 października 2019, 09:33




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Edius 6.06 a export 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: sobota, 1 marca 2003, 20:43
Posty: 87
Lokalizacja: Warszawa
Post Edius 6.06 a export
Witajcie , mam zrobiony jakiś projekt i chce go wyexportowac wciskam F-11 i mam coś takiego jak w załaczonym zdjęciu , gdzieś pewnie coś poprzestawialem przypadkowo i za cholere teraz nie wiem co zrobic , był bym wdzięczny za pomoc


Załączniki:
export.png
export.png [ 673.18 | Przeglądane 225 razy ]
środa, 11 stycznia 2012, 22:39
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 31 maja 2010, 11:05
Posty: 1906
Lokalizacja: Opole
Post Re: Edius 6.06 a export
W rzeczy samej dziwne. Zdradź więcej szczegółów typu źródła ustawienia projektu, albo na PM wyślij mi namiary na Teamviewer to zerknę zdalnie.

Edit
Zdaje się że wiem:
Obrazek
Przekopiuj wszystko do nowej sekwencji, tak by A i V były aktywne.

Edit 2
Rozwiązanie dla potomnych.
Zdalnie nie doszedłem co jest nie tak. Kolega fvtom wpadł na pomysł by założyć nowy profil. Pomogło.

_________________
Obrazek


środa, 11 stycznia 2012, 22:50
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 22 października 2006, 23:57
Posty: 537
Lokalizacja: Lisewiec koło Kolbud koło Gdańska :)
Post Re: Edius 6.06 a export
Jak kolega podepnie stary profil to można rzucić okiem co jest nie tak.

_________________
Edius 8.xx, Sony VEGAS PRO 10.0 + DVD Architekt 6.0
GG: 467185
Skype: ArekWP
Odbitki na KODAK PROFESSIONAL w rozsądnych cenach http://www.fotogosia.pl - zapraszamy :)


czwartek, 12 stycznia 2012, 10:47
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 31 maja 2010, 11:05
Posty: 1906
Lokalizacja: Opole
Post Re: Edius 6.06 a export
To raczej błąd programu(na szybko przeglądałem opcje). Kolega mówił że pojawił się po otwarciu projektu z Ediusa 3x.

_________________
Obrazek


czwartek, 12 stycznia 2012, 14:19
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: sobota, 21 stycznia 2012, 14:24
Posty: 200
Post Re: Edius 6.06 a export
W wersji 6.02, gdy robiłem mpg z półtoragodzinnego projektu, ważył ponad 20GB. W wersji 6.06, taki sam waży nieco ponad 10GB.
Czy ja coś źle robię?
Niestety, tak.Trzeba było ustawić bitrate.


piątek, 27 stycznia 2012, 17:58
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL