Teraz jest poniedziałek, 21 października 2019, 07:20




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 Problem z multicamera i dodawaniem efektow 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 18 maja 2005, 15:30
Posty: 466
Post Problem z multicamera i dodawaniem efektow
Witam, z gory sorki ze zakladam co troche nowe tematy ale od niedawna jestem posiadaczem edka i sprawia on mi wiele problemow. Tym razem wyglada to tak, za pomoca multicam tworze gotowy material z kilku kamer. Nastepnie tworze nowa warstwe V na ktorej znajduje sie gotowy zmontowany material(compress to single truck), kopiuje material z utworzenej warstwy do sekwencji gdzie montuje calosciowy material. I tu zaczynaja sie schody, wszystko jest ok dopoki niechce nalozyc na poczatek jakiegos efektu przejscia(odrazu zawias) nakladajac na koniec klipu, problemu niema. Na poczatek zawsze zawias;/ Wersja ediusa 6.05


poniedziałek, 30 kwietnia 2012, 18:02
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 22 października 2006, 23:57
Posty: 537
Lokalizacja: Lisewiec koło Kolbud koło Gdańska :)
Post Re: Problem z multicamera i dodawaniem efektow
zainstaluj TV i daj namiary bo nie łapie o co Ci chodzi

_________________
Edius 8.xx, Sony VEGAS PRO 10.0 + DVD Architekt 6.0
GG: 467185
Skype: ArekWP
Odbitki na KODAK PROFESSIONAL w rozsądnych cenach http://www.fotogosia.pl - zapraszamy :)


czwartek, 3 maja 2012, 10:36
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 maja 2003, 04:24
Posty: 3416
Lokalizacja: zachodniopomorskie
Post Re: Problem z multicamera i dodawaniem efektow
Sprawdziłem działa OK, być może był to błąd, który poprawiono (mam 6.07), bądź masz jakiegoś babola w materiale początkowym.

_________________
Film jest jak seks: gdy nie ma uczucia, nawet technika nie pomoże
Pytania na pw. - tylko osobiste nie związane z forum!


sobota, 5 maja 2012, 03:12
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 18 maja 2005, 15:30
Posty: 466
Post Re: Problem z multicamera i dodawaniem efektow
musze wsumie zastanowic sie nad upgrade do ediusa. Co do problemu to po powrocie z majowki problem zniknol sam i teraz jest ok, potrzebny byl odpoczynek ;)


środa, 9 maja 2012, 13:15
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL