Teraz jest czwartek, 17 października 2019, 08:50




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Edius 6 praca na laptopie lub desk co z licencją 
Autor Wiadomość
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: czwartek, 22 lipca 2010, 13:19
Posty: 162
Post Edius 6 praca na laptopie lub desk co z licencją
Witam, chciałbym popracować na laptopie i na stacjonarnym Ediusem 6, tylko ta wersja ma kluczyk. Czy da się przenieść licencję na dysk lapka i desk aby nie trzeba było nosić ze sobą klucza...?

_________________
HP DV7 i7, 8GBram, 240SSD, 1TB, Edius, PANSONIC HMC151 i wiele wiele drobiazgów...


piątek, 28 września 2012, 15:20
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 23 marca 2003, 20:25
Posty: 1600
Lokalizacja: Tarnów
Post Re: Edius 6 praca na laptopie lub desk co z licencją
Zrób tak:

Włóż klucz zabezpieczający do portu USB.
Uruchom programik EDIUS LM następnie skopiuj zawartość klucza na dysk Twojego komputera. Wyjmij klucz USB i zrestartuj komputer. Teraz Edius pracuje bez potrzeby wkładania klucza. Wykonaj kopię zapasową systemu na inny HDD lub na DVD. Po jej wykonaniu ponownie uruchom program "Edius LM" i zgraj pliki z Twojego dysku na klucz USB. Wyjmij klucz. Następnie przywróć system ze zrobionej wcześniej kopii. Edius już będzie działał bez potrzeby używania klucza USB. W razie potrzeby powtórz operację na innym komputerku ... :mrgreen:

---------------------------------------
http://www.facebook.com/bsmultimedia
http://www.bsmultimedia.sklep.pl
http://www.youtube.com/user/SpalaBoguslaw/videos

i7 3930k @ 4.5GHz/ Asus P9X79 Deluxe/ 64GB DDR3 Corsair / nVidia GTX 680 2GB / BD-R Plextor / RevoDrive3 120GB / Areca Raid 512MB cache - 4 TB HDD SATA III / Win 7 PRO 64bit / Enermax 1250 W / Adobe CS6 Production Premium / Edius 6.51 / Sony NEX-FS100 / Canon 5D Mark II i kilka szkieł ...

_________________
FACEBOOK
BSMultimedia


piątek, 28 września 2012, 15:53
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: wtorek, 27 sierpnia 2002, 23:57
Posty: 181
Post Re: Edius 6 praca na laptopie lub desk co z licencją
A propo Panie Bogdanie tych plików ,,licencyjnych" które są na kluczu, oriętuje sie Pan gdzie one ,,wchodzą" po zgraniu z klucza?
Pzdr


środa, 3 października 2012, 12:04
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL