Teraz jest sobota, 20 października 2018, 02:14




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ] 
 Edius 6 problem MICROSOFT VISUAL C++ RUNTIME LIBRARY 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 27 marca 2013, 17:36
Posty: 73
Post Edius 6 problem MICROSOFT VISUAL C++ RUNTIME LIBRARY
Witam po uruchomieniu programu po krotkim czasie wyskakuje taki błąd:
MICROSOFT VISUAL C++ RUNTIME LIBRARY i cos dalej edius.exe
i musze wylaczyc program, moze ktos mial z tym doczynienia:
cos w necue znalazlem i zainstalowalem na te bolaczkę ale nie pomoglo
win8, komp mocny, wczesniej tego nie mialem


piątek, 3 stycznia 2014, 18:05
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7232
Lokalizacja: wawa
Post Re: Edius 6 problem MICROSOFT VISUAL C++ RUNTIME LIBRARY
najlepszy patch to window 7 :)

sciagnij vcredist installer - on instaluje komplet releasow z poszczególnych lat ale sciaga ostatnie wersje, może pomoze


piątek, 3 stycznia 2014, 18:10
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 27 marca 2013, 17:36
Posty: 73
Post Re: Edius 6 problem MICROSOFT VISUAL C++ RUNTIME LIBRARY
wiesz co? mam win7 tylko sie pomylilem:) zaraz sciagne dzięx


piątek, 3 stycznia 2014, 18:14
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7232
Lokalizacja: wawa
Post Re: Edius 6 problem MICROSOFT VISUAL C++ RUNTIME LIBRARY
daj znac czy zadzialalo, bo jakos od miesiąca jest wylew klopotow z tymi bibliotekami od c++ i poki co już kilka przypadkow w ten sposób rozwiazalem ...aaaa tylko ja wcześniej odinstalowuje wszystkie wersje co mam na kompie bo kazda gra praktycznie cos tam sobie dorzuca i koniec koncow jest niezły smietnik


piątek, 3 stycznia 2014, 18:16
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 27 marca 2013, 17:36
Posty: 73
Post Re: Edius 6 problem MICROSOFT VISUAL C++ RUNTIME LIBRARY
ok, dam znac


piątek, 3 stycznia 2014, 18:29
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 27 marca 2013, 17:36
Posty: 73
Post Re: Edius 6 problem MICROSOFT VISUAL C++ RUNTIME LIBRARY
niestety nie pomogło, jakies inne pomysły?


piątek, 3 stycznia 2014, 19:19
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7232
Lokalizacja: wawa
Post Re: Edius 6 problem MICROSOFT VISUAL C++ RUNTIME LIBRARY
a grafika jaka ? radeon może ?


piątek, 3 stycznia 2014, 20:50
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 27 marca 2013, 17:36
Posty: 73
Post Re: Edius 6 problem MICROSOFT VISUAL C++ RUNTIME LIBRARY
nvidia quadro fx3800
24ram
baza hp zboo
intel xeon 5500fx 2.67 2 procesory

wczesniej bylo ok dzis to sie pojawilo


piątek, 3 stycznia 2014, 21:05
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7232
Lokalizacja: wawa
Post Re: Edius 6 problem MICROSOFT VISUAL C++ RUNTIME LIBRARY
Ale robil sie jakis update ? Samo z siebie nic sie nie robi.


piątek, 3 stycznia 2014, 21:40
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 27 marca 2013, 17:36
Posty: 73
Post Re: Edius 6 problem MICROSOFT VISUAL C++ RUNTIME LIBRARY
no wlasnie nic sie nie updatowalo


piątek, 3 stycznia 2014, 22:13
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 27 marca 2013, 17:36
Posty: 73
Post Re: Edius 6 problem MICROSOFT VISUAL C++ RUNTIME LIBRARY
moze to efekty bo zalozylem jakis filtr borisa


piątek, 3 stycznia 2014, 22:47
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 27 marca 2013, 17:36
Posty: 73
Post Re: Edius 6 problem MICROSOFT VISUAL C++ RUNTIME LIBRARY
Tak, to była wina filtra new blue, nie uzywalem ich wczesniej po jakos wszystko an nich zwalnia a komp mocny, usunalem filtr i smiga dobrze, Pozdrawiam


sobota, 4 stycznia 2014, 11:51
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7232
Lokalizacja: wawa
Post Re: Edius 6 problem MICROSOFT VISUAL C++ RUNTIME LIBRARY
Hmmm ale to nie rozwiazuje problemu, fx pewno uzywa ktorejs wersji redista, moze bpotrzebuje wersji x86 zamiast x64 ?

Pobaw sie bo za chwile bedziesz rezygnowal z kolejnych programow, chyba ze jest nowsza wersja fxa i rzeczywiscie jest blad w samym pluginie.


sobota, 4 stycznia 2014, 12:17
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL